Horoskop za 24. maj: Rakovi uživate u neobaveznom flertu, Ovaj znak očekuju nepredviđeni troškovi

24.05.2024

08:00

By

Dnevni horoskop za 19. jun 2024. godine

unsplash

Horoskop za 24. maj 2024. godine vam donosi sledeću astro prognozu

OVAN
Nije vam nimalo povoljan dan. Ovo je pogrešan trenutak za nove poslovne poduhvate i za nove poslove. Veoma vam se dopada osoba koju ste spontano upoznali. Spremni ste za početak kontakta. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

BIK
Konačno je došlo vrijeme za neke pozitivne preokrete na ovom polju. Osećate da ste spremni za promene. Jedna nova osoba koja bi mogla da vam bude zanimljiva će se uskoro pojaviti u vašem bliskom okruženju. Prijala bi vam masaža.

Pročitajte i – Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja – Pun Mesec u Strelcu priprema da utiče na njihove sudbine

BLIZANCI
Polako dolazite do unapređenja i zadovoljni ste okolnostima u kojima se na polju posla nalazite sada. Želite da uđete u vezu sa osobom koja vam obećava da ćete graditi stabilnu vezu. Dobro se osećate danas.

RAK
Moguće je da ćete imati priliku da pokažete svoje talente i da napredujete u poslu koji obavljate. Uživate u neobaveznom flertu. Spremni ste sada za razne avanture, ali ne i za ozbiljnu vezu. Potrudite se da više vežbate.

Horoskop za 24. maj 2024. godine

LAV
Danas vas očekuje napeta atmosfera na poslu jer nećete uspeti da ostvarite sve ono što ste zamislili. Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da pokažete voljenoj osobi šta mislite o vašoj vezi. Slabija cirkulacija.


DEVICA
Spremni ste za velike promene i osećate da je vreme da inicirate nove događaje. Nije vam lako da prevaziđete sve prepreke koje nosi veza na daljinu. Moguće je da imate neka veća dvoumljenja. Prijalo bi vam više sna.

Horoskop za 24. maj za preostale znakove pogledajte u nastavku

VAGA
Nalazite se na raskrsnici i niste sigurni u kom pravcu treba da krenete kada su u pitanju nove poslovne odluke. Provešćete lep dan sa voljenom osobom. Očekuje vas povoljan period na ovom polju. Povedite računa o jetri.

ŠKORPIJA
Današnji dan za vas ne nosi već promene na polju posla, stanje stvari vam ostaje po starom. Voljena osoba pokazuje dosta nepoverenja prema vama, a njen takav stav vas vređa. Možete da budete skloni konfliktima. Uznemireni ste.

Horoskop za 24. maj 2024. godine

 

STRELAC
Danas ste umorni i nemate snage da se posvetite poslu. Pazite da ne napravite neke veće greške. Partner očekuje da mu se maksimalno posvetite, ali ste vi sada nekako zatvoreni i ne pokazujete osećanja. Mogući problemi sa grlom.

Pročitajte i – Pun Mesec u Strelcu donosi burne promene – Četiri znaka Zodijaka neće znati šta im se dešava

JARAC
Moguće je da će vam brojni nesporazumi u odnosu sa nadređenima doneti komplikacije na poslu. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno emocija ka vama. Osećate nezadovoljstvo. Osetljiv vrat i ramena.

Horoskop za 24. maj 2024. godine

VODOLIJA
Moguće je da ćete danas rešiti neke probleme na ovom polju i da ćete zbog toga biti zadovoljni. Voljena osoba se polako hladi od vas, što primećujte, ali se nadate da će se okolnosti ipak na kraju promeniti. Pazite se u saobraćaju.

RIBE
Ne odgovara vam tempo u koji ste ušli na polju posla. Osećate da vam je potrebno neko vreme za odmor. Moguće je da poznajete osobu koja ima jaka osećanja prema vama. Uskoro ćete imati priliku za vezu. Problemi sa prehladom.

IZVOR: Starmagazin/ibalkan.net

SLIKE: Unsplash

Još iz kategorije