Svaka žena bi trebalo da zna ovaj recept Milice Milše: Koristila je samo nekoliko sastojaka da osvoji Žarkovo srce

25.05.2024

17:00

By

Recept Milice Milše

Instagram

Recept Milice Milše za čokoladni kolač nemojte propustiti da isprobate

Svima već dobro poznata kao vrsna glumica čije brojne uloge govore same za sebe, Milica Milša je takođe i odlična domaćica, a kulinarstvo je nešto što je opušta dok provodi vreme kod kuće.

Recept Milice Milše za nikad ukusniji desert okupiće celu porodicu za stolom

Budući da je njen suprug takođe vrstan kuvar, ne čudi činjenica što oboje vole da provode vreme u kuhinji, a kako je sama priznala njena specijalnost su poslastice, kojima Žarko zaista teško odoleva.

Pročitajte i – Ljubav na prvi zalogaj: Milica Milša podelila recept za božanstvenu supu sa knedlama, Žarko ne može da joj odoli

 

Jedna od takvih svakako je čokoladni kolač sa pomorandžom koji je zbog rapsodije ukusa, prvi i pravi njen izbor.

Recept Milice Milše

Recept Milice Milše kojim iznova osvaja srce svog supruga veoma se brzo i jednostavno sprema, ne peče se, što je veoma bitna stavka zaposlenim i damama sa manjkom vremena, a da za tili čas možete ovim slatkišem obradovati sve oko sebe, glumica je pokazala u emisiji “Praktična žena”.


Recept Milice Milše

Tu smo takođe saznali i da je Milica Milša neprikosnovena u pripremi brzih kolača, a recept za ovaj sa pomorandžom i vas će oduševiti.

Sastojci:

– Keks neutralni 350 g

– Otopljeni puter 350 g

– Med 250 g

– Suvo grožđe 100g

– Rastopljena mlečna čokolada 150g

– Kako prah 200g

– Mleven keks 100

– Kora od jedne pomorandže

Preliv:

– Dve vrste čokolade, crna i bela mlečna 200g

Recept Milice Milše

Priprema:

Izmrviti keks rukama, dodati mu otopljeni puter.

Recept Milice Milše

 

 

Uliti u istu činiju prvo med, zatim suvo grožđe i prethodno rastopljenu čokoladu.

Recept Milice Milše

 

 

Na samom kraju dodati kakao prah, mleveni keks i koru od pomorandže.

Recept Milice Milše

Sve što bolje sjediniti, presuti u kalup. Utapkati i smestiti u frižider na sat, dva.

Recept Milice Milše

Kada se kolač stegne preko njega ide preliv ravnomerno i vaša poslastica je spremna.

Prijatno!

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Dragan Gajić/YouTube Printscreen

Još iz kategorije