Recept Milice Milše za čokoladni kolač nemojte propustiti da isprobate
Svima već dobro poznata kao vrsna glumica čije brojne uloge govore same za sebe, Milica Milša je takođe i odlična domaćica, a kulinarstvo je nešto što je opušta dok provodi vreme kod kuće.
Recept Milice Milše za nikad ukusniji desert okupiće celu porodicu za stolom
Budući da je njen suprugtakođe vrstan kuvar, ne čudi činjenica što oboje vole da provode vreme u kuhinji, a kako je sama priznala njena specijalnost su poslastice, kojima Žarko zaista teško odoleva.
Jedna od takvih svakako je čokoladni kolač sa pomorandžom koji je zbog rapsodije ukusa, prvi i pravi njen izbor.
Recept Milice Milše kojim iznova osvaja srce svog supruga veoma se brzo i jednostavno sprema, ne peče se, što je veoma bitna stavka zaposlenim i damama sa manjkom vremena, a da za tili čas možete ovim slatkišem obradovati sve oko sebe, glumica je pokazala u emisiji “Praktična žena”.
Tu smo takođe saznali i da je Milica Milša neprikosnovena u pripremi brzih kolača, a recept za ovaj sa pomorandžom i vas će oduševiti.
Sastojci:
– Keks neutralni 350 g
– Otopljeni puter 350 g
– Med 250 g
– Suvo grožđe 100g
– Rastopljena mlečna čokolada 150g
– Kako prah 200g
– Mleven keks 100
– Kora od jedne pomorandže
Preliv:
– Dve vrste čokolade, crna i bela mlečna 200g
Priprema:
Izmrviti keks rukama, dodati mu otopljeni puter.
Uliti u istu činiju prvo med, zatim suvo grožđe i prethodno rastopljenu čokoladu.
Na samom kraju dodati kakao prah, mleveni keks i koru od pomorandže.
Sve što bolje sjediniti, presuti u kalup. Utapkati i smestiti u frižider na sat, dva.
Kada se kolač stegne preko njega ide preliv ravnomerno i vaša poslastica je spremna.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti