Horoskop za 16. jun: Rakovi ne dozvolite da frustracije utiču na vaš život, Ovaj znak je na meti ogovaranja

16.06.2024

10:00

By

Dnevni horoskop za 22. jun 2024. godin

unsplash

Dnevni horoskop za 16. jun 2024. godine

OVAN
LJUBAV:
Izloženi ste kritikama partnera ili potencijalnih partnera. Fali vam spontanosti. Dozvolite drugom da vodi igru u kojoj ćete se
opustiti.
POSAO: Većina vas je opterećena kontrolom, a tim pristupom mogu da vam promaknu neke moguće interesantne novine.
ZDRAVLJE: Odlično!

BIK
LJUBAV:
U emotivnom delu nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami. Ali odsustvo vaših reakcija može da odbije partnera ili potencijalnog partnera.
POSAO: Poslovne okolnosti su vam dobre u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost. Naročito je vezana za komunikaciju sa saradnicima i za potpisivanje ugovora.
ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

Dnevni horoskop za 16. jun 2024. godine

BLIZANCI
LJUBAV:
Emotivna situacija se konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite. Ovo važi i za slobodne i zauzete Blizance. Slobodni će upoznati nekoga ko bi mogao da im pruži baš ono o čemu su maštali.
POSAO: U ovom periodu pravite jako dobre poslovne kontakte koji će vam kasnije mnogo značiti. Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti, pa se suočite sa svim eventualnim problemima jer možete uspešno da ih rešite.
ZDRAVLJE: Moguća nesanica.

RAK
LJUBAV:
Mnogi su nezadovoljni svojim trenutnim statusom ili odnosom sa partnerom. Opet ste nekako sami krivi za to. Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatni život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete partnera.
POSAO: Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vreme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova, ovo vam nije povoljan period za rasprave.
ZDRAVLJE: Lakše sa alkoholom.

Pročitajte i – Stigao je horoskop za jun – Ovnovi se vraćaju starim ljubavima, Blizanci, jun je vaših pet minuta

LAV
LJUBAV:
Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto menjate i da se trudite iako niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima. Neka nova poznanstva će vas naterati da se zamislite.
POSAO: Sve aktivnosti u ovom periodu treba da budu proračunate. Nemojte da očekujete podršku drugih i završavajte samostalno ono što možete. Pre ćete vi biti podrška drugima, ali i u tom delu treba da budete odmereni.
ZDRAVLJE: Bez problema.


Dnevni horoskop za 16. jun 2024. godine, u nastavku pročitajte prognoze za ostale znake Zodijaka

DEVICA
LJUBAV:
Osećate se umorno, a to ostavlja traga na emotivni život. Potrebno vam je da se izolujete. Ovo možda partner neće shvatiti, pa je ipak potrebno da neke stvari izgovorite i date sebi prostora za takvo funkcionisanje.
POSAO: Opteretili ste se poslovnim obavezama proteklog perioda. Sada bi vam prijao odmor, ali ne smete da odustanete.
ZDRAVLJE: Sjajno.

Dnevni horoskop za 16. jun 2024. godine

VAGA
LJUBAV:
Većina Vaga je nezadovoljna svojim emotivnim statusom. Počinju da vas guše neispoljene emocije. Okrenite se, družite, izlazite. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove.
POSAO: Očekivani novac ili pohvale za realizovane projekte vam na ovaj dan mogu stići. To vam daje elana da krenete dalje. Fali vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima.
ZDRAVLJE: Promenjivo.

ŠKORPIJA
LJUBAV:
Možete da uživate kada je u pitanju vaš emotivni život. Napokon, smirujete neke svoje unutrašnje dileme koje su postojale. Slobodne Škorpije se mogu odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljaju izvesno vreme.
POSAO: Ovo je period u kome treba da donesete ozbiljne odluke kada je posao u pitanju. Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti.
ZDRAVLJE: Iscrpljenost i nervoza.

Pročitajte i – Ako ste među ova tri znaka Zodijaka, smatrajte da je sreća zakucala na vaša vrata – Do kraja godine očekuje vas neverovatan uspeh

STRELAC
LJUBAV:
Iskoristite ovaj period da otvoreno komunicirate sa voljenom osobom. Stvari su daleko od loših, ali kod vas izostaje osećaj zadovoljstva. Vreme je da stvari uzmete u svoje ruke i odnosu date željeni pravac.
POSAO: U ovom periodu teško verbalizujete ono što želite i način na koji biste to privukli. Potrebne su vam smernice i strpljenje, naročito onima koji su rođeni u trećoj dekadi. Nemojte da pravite nagle promene.
ZDRAVLJE: Naučite neku opuštajuću tehniku.

JARAC
LJUBAV:
Verovatno niste potpuno svesni pažnje koju vam poklanja suprotan pol. Zauzetim Jarčevima stoji velika podrška voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli.
POSAO: Dešavanja u ovom periodu su vezana za neka vaša prilagođavanja i osećaj da treba nešto da promenite. Niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima, ali ipak ne treba da pokažete to. Savet je da se trenutno prilagodite i saslušate ljude u svom okruženju.
ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

Dnevni horoskop za 16. jun 2024. godine

VODOLIJA
LJUBAV:
I na emotivnom planu se spremaju promene zauzetim i slobodnim pripadnicima znaka. Potrebno je da verbalizujete ono što osećate i da ne odlažete konačnu odluku o ulasku u vezu ili o prekidu postojećeg odnosa.
POSAO: Pokreće se dosta toga što ste priželjkivali u proteklim nedeljama. Nemate razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

RIBE
LJUBAV:
Emotivno se osećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni oni koji su u vezama. Od povlačenja nemate ništa.
POSAO: Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomerite sa trenutne tačke, ali grešite. Uz bolju organizaciju i korišćenje potencijala vaših prijatelja ili saradnika, možete da napravite brzu i dobru poslovnu promenu. Na vama je samo da verujete u to i da budete strpljivi. Nećete odmah materijalizovati trenutni uspeh.
ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

IZVOR: Starmagazin/ibalkan.net

SLIKE: Unsplash

Još iz kategorije