Deci je saopštila poslednju želju: Ovde će biti sahranjena Nada Obrić

09.03.2024

20:30

By

Želja Nade Obrić

Želja Nade Obrić izazvala lavinu komentara

Pevačica Nada Obrić će ove godine napuniti 76 godina. Pevačica i dalje izgleda sjajno, a publika obožava njene hitove.

Želja Nade Obrić ne prestaje da se komentariše

Međutim, ono što malo ko zna jeste da je Obrićevoj nekoliko puta život visio o koncu. Naime,  se u tri navrata borila sa kancerom. Srećom, svaki put je izašla kao pobednik. Kako i sama ističe nije nikada očajavala, borila se i na kraju joj se to isplatilo.

Nije se žalila ni na hemioterapiju, ni na zračenja. O smrti, tek, nije bilo ni govora. Sve donedavno.

Želja Nade Obrić

– Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali da li je napisala testament i kupila grobno mesto. E, pa ja ne bežim od toga. Biće u Beogradu, na Bežanijskom groblju – izjavila je Nada Obrić za Star.

Pročitajte: Zar da joj se desi na dan žena- Snežana Đurišić javno prevarena, odlučila da prizna sve

– Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela davnih dana, jer me je prevario, ipak sam odlučila da, kada umrem, budem sahranjena u istu grobnicu s njim. Ipak sa tim čovekom imam dvoje dece, Itanu i Sašu. Verovatno će mnogi da me osuđuju, ali baš me briga. To je moja konačna odluka – navela je Nada Obrić.


Želja Nade Obrić

Nada se od ostalih pevačica izdvaja i po tome jer je po obrazovanju pravnica, vredno je radila   dosta zaradila, a kako je istakla testament nije napisala.

Pročitajte: Nada Obrić na ivici egzistencije, evo kolika joj je penzija- Lepa Lukić dobija 15 puta više FOTO

– Među mojom decom nema zle krvi. Znaju oni šta ja imam i šta će da podele. Nemam strah po tom pitanju, niti potrebu da raspoređujem i delim. Moj pokojni muž i ja smo to na vreme rešili – zaključila je.

Još iz kategorije