Zbog opaske mu se smejao region, bio je sa voditeljkom, a danas živi daleko od Srbije i postao je otac

07.02.2024

15:02

By

Manuel Stojanović postao otac

instagram

Manuel Stojanović

Manuel Stojanović postao otac

Nekadašnji učesnik rijaliti šou programa Manuel Stojanović postao je poznat publici upravo učešćem u „Velikom bratu“ 2009. godine u koji je ušao na osnovu glasova publike. Rijaliti mu je poslužio kao odskočna daska za budućnost, i iako su se svi smejali njegovoj opasci on je napustio Srbiju i veoma je uspešan, a sada je Manuel Stojanović postao otac.

Manuel Stojanović postao otac poslednjeg dana prošle godine

O Manuelu Stojanoviću dugo nije bilo reči, a onda je nedavno pomenut kada je preminuo takođe nekadašnji učesnik rijalitija Radašin jer kako je istaknuto u medijima tada je pomogao oko sahrane prijatelja.

Sada je Manuel Stojanović postao otac što je potvrdio medijima. Ova vest je zapravo tek sada dospela u javnost iako se u najvažnijoj životnoj ulozi ostvario poslednjeg dana prošle godine.

– Tačno je, postao sam otac. Hvala na čestitkama – rekao je Manuel za „Blic“.

Inače, kao što je poznato Manuel je pažnju stekao u rijalitiju „Veliki brat“ a zbog njegove opaske „Dve reči – Manuel“ smejao se čitav region.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manuel Stojanovic (@manuelstojanovic)


Posle izlaska iz rijalitija Manuel je uplovio u vezu sa nekadašnjom voditeljkom Jelenom Žeželj, a kako se tada pisalo njih dvoje su čak bili i vereni, međutim umesto braka došlo je do raskida veze, a Manuel je posle nekog vremena napustio Srbiju.

Manuel Stojanović je inače nekadašnji fudbaler iz Pirota koji je danas i fudbalski menadžer koji radi velike transfere igrača širom sveta. Najviše vremena provdi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

PROČITAJTE I: Pomogao porodici preminulog: Poznati rijaliti učesnik platio Radašinovu sahranu

Trenutno živi na relaciji Srbija-Kina-Dubai, a najviše vremena provdi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nekada je bio i veliki prijatelj sa Markom Miljkovićem koji je radio za njega, ali su se u jednom trenutku žestoko posvađali te je Manuel jednom pirlikom izneo i njihove prepiske u javnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manuel Stojanovic (@manuelstojanovic)

Kako se može videti na društvenoj mreži instagram Manuel danas uživa u luskuzu a neretko i na egozitčnim destinacijama, ipak na fotografijama je ili sam ili sa prijateljima te iako je u skladnom braku iz kog je sada dobio sina svoju suprugu nikada nije predstavio javnosti.

IZVOR: Star

SLIKE: instagram

Još iz kategorije