Zaradiće milione: Dejan i David Dragojević pokreću novi biznis

21.01.2024

16:00

By

Potresne scene u domu Dragojevića

Dejan i David Dragojević pokreću novi biznis

Dejan i David Dragojević pokreću novi biznis, oni su se odlučili na ovaj korak i to u Novom Sadu.

Dejan i David Dragojević pokreću novi biznis

Braća su nekoliko meseci istraživali šta je najpotrebnije srpskoj Atini i shvatili su da fali jedna luksuzna auto perionica kao što postoje u Americi.

Dejan Dragojević i David Dragojević seli su, razgovarali i odlučili da potraže odgovarajući lokal i da ulože u perionicu svu ušteđevinu.

Plan im je kako saznaje Star da nabave najnovije mašine za pranje automobila, da u sklopu toga bude i luksuzni kafić sa fensi hranom, pa će stanovnici Novog Sada imati sve na jednom mestu te da to bude novi biznis koji pokreću Dejan i David Dragojević.

Dejan i David Dragojević pokreću novi biznis

Oni sada obilaze grad i lokacije i nadaju se da će što pre naći ono što im odgovara kako bi za nekoliko meseci već počeli sa radom.


PROČITAJTE I: Nekretnina od pola miliona evra: Zavirite u luksuzni stan Davida Dragojevića

Inače, podsetimo David Dragojević je nedavno sebe počastio i luskuznom nekretninom koju je njegov brat Dejan snimio i pokazao na svom videu na jutjubu.

Inače, kao što je poznato dok je Dejan bio  u braku sa Dalilom Dragojević braća nisu bila u najboljim odnosima, ali posle učešća u rijalitiju, kada je došlo do prevare a kasnije i razvoda između sda već bivših supružnika Dalile i Dejana njih dvojica su ponovo u dobrim odnosima.

Inače, kako je pre samo nekoiko dana isplivala vest Dejan Rdagojević će osim biznisa sa bratom imati još jedan posao, a u pitanju je voditeljski poziv kom po svemu sudeći teže svi nekadašnji učesnici rijalitija.

Dejan i David Dragojević pokreću novi biznis

Osim toga Dejan se nedavno oglasio na društvenim mrežama i rekao da mu je stigao nalog za izdržavanje kazne zatvora iako nije do detalja objasnio za šta je konkretno kažnjen. One j tom prilikom napisao:

– Vidimo se za šest meseci.

Još iz kategorije