Poznata voditeljka optužena da koristi narkotike: Ovakav skandal se ne pamti

03.04.2024

11:04

By

Voditeljka Ana Radulović

Bojan Vuković

Ana Radulović

Voditeljka Ana Radulović našla se na meti oštrih kritika gledalaca

Voditeljka Ana Radulović, lepa brineta koja je zamenila Dušicu Jakovljević u svim emisijama koje se tiču rijalitija „Elita“ hitno je morala da reaguje. Naime, ona se našla na meti žestokih osuda pojedinih gledaoca, a kritike koje su joj uputili nisu nimalo prijatne.

Voditeljka Ana Radulović morala je hitno da reaguje zbog optužbi

Naime, sve se desilo tokom prošle godine kada je Ana Radulović oprala kosu hladnom vodom, pa je nagrabusila. Kako je tada sama otkrila, usled ledene vode nastupili su problemi jer joj se usled hladne vode lice deformisalo a lekari su joj dijagnostikovali facijalis.

Voditeljka Ana Radulović

Dok je bila u tom stanju, voditeljka Ana Radulović zamolila je kolege kamermane da je ne snimaju u krupnom kadru, jer nije želela da je gledaoci sažaljevaju. Međutim, nije uspela da izbegne hejtere i zlobnike, pa su je stavili, ni krivu ni dužnu na stub srama.

Pročitajte i – Maja Marinković i Stanislav Pantera kao u filmu za odrasle: Bivša ljubav ih uhvatila na gomili

A koliko je sve otišlo predaleko dokazuje činjenica da su je mnogi optužili da koristi nedozvoljene supstance, odnosno narkotike, pa se voditeljka Ana Radulović tim povodom hitno obratila medijima i svima stavila do znanja šta je u pitanju.

Pročitajte i – Veliki šef doneo odluku: Kažnjena supruga Ivana Marinkovića zbog vređanja na nacionalnoj osnovi

– Imala sam taj problem dugo i nisam želela da me snimaju izbliza. Ja sam zamolila kolege da se to ne prenosi i nisam želela da me iko sažaljeva i da vodim emisiju u tom stanju. Međutim, posle određenog vremena mi je bilo bolje, ali zbog svetla, na kameri je i dalje delovalo užasno, pa sam odlučila da dam izjavu na tu temu zbog optužbi na račun izgleda moje face pošto mi se lice deformisalo. Možda se ja nekome ne sviđam kako izgledam ili kako vodim emisiju, ali ne dozvoljavam da se priča kako sam koristila nešto za šta sam izričito protiv – rekla je tada Ana Radulović za „Informer“.


Voditeljka Ana Radulović

Dušica Jakovljević ATAImagesATA IMAGES

Podsetimo, odmah pošto je Dušica Jakovčjević dala otkaz na TV Pink, sve emisije koje je ona vodila preuzela je voditeljka Ana Radulović.

IZVOR: Starmagazin, Alo, Informer

SLIKE: Bojan Vuković/Ata Images

Još iz kategorije