Ovo više ne može da se krije! Viki Miljković iskreno o braku sa Tašketom: Nisu uspeli da nas razvoje..

17.04.2023

14:00

By

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške

ata images

Viki i Taške iskreno o svom braku…

Viki Miljković i njeg suprug Taške godinama važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Ipak, malo ko zna da je njihova ljubav odolela brojnim izazovima koji su pretili da naruše njihov idiličan odnos.

Viki i Taške otvorili dušu

Gostujući u emisiji „Premijera – Vikend specijal” u kojoj su Viki i Taške zajedno gostovali, pevačica je otvorila dušu i otkrila detalje o svom braku koji nisu bili poznati javnosti.

– Taške i ja smo 13 godina bili zajedno pre nego što smo se venčali. Sve vreme smo živeli zajedno, ali ko čeka taj dočeka. Svadba je bila ogromna, zvali smo ljude koje volimo sa kojima se družimo, a broj je došao do 800, a nismo bili pri kraju. Imala sam problem jer sam bila u šestom mesecu trudnoće. Na kraju smo smislili da iznajmimo brod i pozovemo ljudi koliko može da stane i tako je bilo – ispričala je Viki u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Pročitajte: Raskol u porodici – Viki zbog Tašketa zaratila sa svima, najbliži hteli da joj unište brak

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Slavna pevačica se potom podsetila i kako je, iako je bila mnogo vezana za svoju porodicu, „pobegla“ od kuće zbog sadašnjeg supruga.

– Niko nije znao da ću doći kod njega, na neki način sam i prevarila brata. Nikada nisam volela voće i taj dan sam izmislila da mi se jedu kruške kako bi oni otišli da uberu te voćke iz našeg voćnjaka, a brata sam zamolila da me navodno hitno odveze do Tašketa u Beograd jer moram nešto da mu kažem. Kada smo stigli rekla sam da se ne vraćam više, jako hrabro u tom trenutku moram priznati. Ali, nikada se nisam pokajala i da mogu da vratim vreme, opet bih isto – priznala je ona.


 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Podsećanja radi, Viki i Taške su se za svoju ljubav borili protiv svih, a njihov brak u početku nije blagonaklono posmatran od strane najbližih ljudi.

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim, roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao dvadeset i dve a ja nepunih devetnaest, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – otkrila je folk pevačica.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije