Vest da je umrla Hanka Paldum potresla obožavaoce, oglasila se pevačica: Tužno i jadno

30.01.2024

20:15

By

Umrla Hanka Paldum

Vest da je umrla Hanka Paldum potresla pevačicu

Lažna vest da je umrla Hanka Paludm potresla je sve obožavaoce ove pevačice kao i nju samu zbog čega se ona oglasila i prokomentarisala ove navode koji naravno nisu tačni.

Vest da je umrla Hanka Paldum napravila pometnju u porodici pevačice

Hanka Paldum doživela je neprijatno iznenađenje kada je mrežama počela da kruži vest da je pevačica preminula.

– Dragi moji prijatelji, po ko zna koji put, medijski ispisana laž. Živa, zdrava, sretna sa mojim milim i dragima. Upravo smo dobili ovu vest da kruži društvenim mrežama – napisala je pevačica.

– Tužno i jadno. Što reći na sve ovo? Voli vas vaša Hanka – dodala je pevačica na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama.

Hanka Paldum kao što je poznato nije jedina kojoj se ovako nešto dogodilo.


Mnoge poznate ličnosti su na meti lažnih vesti kao što je ova da je umrla Hanka Paldum, ali su i na meti raznih internet prevara koje kruže društvenim mrežama.

Podsetimo, Hanka Paldum iza sebe ima veoma bogatu muzičku karijeru, a produkcijsku kuću osnovala je sa svojim suprugom kog je upoznala dok je bila srednjoškolka.

Kako je ranije pričala njen prvi dečko je ujedno bio i njen muž Muradif.

PROČITAJTE I: Bol je ogromna: Hanka Paldum doživela kliničku smrt, porodica van sebe FOTO

Njena popularnost je bila vrtoglava, a u jeku te svoje popularnosti prvi put se ostvarila i u ulozi majke. 1981. godine kada je na svet donela ćerku Minelu, a pet godina nakon toga rodila je i sina Mirzu.

Kroz život nije prolazila baš tako lako. Dva puta je čak imala i kliničku smrt.

– Imala sam veoma teške porođaje, a tokom oba sam zbog zdravstvenih komplikacija doživela kliničku smrt. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega ne volim da se prisećam. Majčinstvo sam doživela kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam sebe smatrala prvenstveno ženom i majkom, pa tek onda umetnicom. Muziku sam smatrala delom sebe, nikada nisam obraćala posebnu pažnju na karijeru niti sam se opterećivala poslovnim uspesima, već mi je važnije bilo da svoju decu izvedem na pravi put. Minela je uvek bila moja desna ruka, velika pomoć, a pogotovo sam, dok je bila mala, mogla sam da se oslonim na nju – izjavila je ranije Hanka.

Još iz kategorije