Ovo kriju od svih: Tanja i Muhamed se tajno venčali u stanu?!

17.03.2024

16:03

By

Venčanje Tanje i Muhameda

Venčanje Tanje i Muhameda izazvalo lavinu komentara

Tanja Savić ne odvaja se od svog dečka Muhameda Bešića sa kojim se, navodno, tajno venčala. Njih dvoje su na samom početku veze imali mnogo prepreka, a jedna od tih je i različita veroispovest.

Venčanje Tanje i Muhameda izazvalo lavinu komentara, ovo su detalji

Kako navodi naš izvor, pevačica i Muhamed su baš iz tog razloga odlučili da izgovore sudbonosno da u tajnosti, jer Tanjini roditelji još uvek ne prihvataju njen izbor partnera.

Venčanje Tanje i Muhameda

– Tanja i Muha su se venčali u strogoj tajnosti i to su isplanirali za dva dana. Pričali su sa najbližim prijateljima i dogovorili se navodno da zakažu venčanje u što kraćem roku. Tako su uradili i bukvalno niko ne zna.

Venčanje Tanje i Muhameda

– Odabrali su za svedoke Muhijeve prijatelje, iako je Tanja želela da joj svedok bude sestra Bilja, ali je na kraju odlučila da je ne meša i da je ne upliće u sukob sa roditeljima. Bilja zna sve, ali nije prisustvovala venčanju. Pošto iznajmljuju stan na Novom Beogradu, oni su se u opštini Novi Beograd i venčali i nakon toga otišli na ručak da proslave. Ja sam načula sasvim slučajno.


– Tanju i Muhameda mnogi osuđuju i da bi se zaštili raznih komentara, ali i da porodicama ne stvaraju dodatni stres jer njihove porodice ne podržavaju ljubav između njih dvoje odlučili su da to urade na ovaj način. Oni se jako vole, stvarno su stalno zajedno, on je Tanji velika podrška, konačno je srećna onako istinski.

Venčanje Tanje i Muhameda

– Ono najvažnije je da su Muhameda Tanjini sinovi prihvatili i bolje se slažu sa njim nego sa mamom, on ih obožava. Možda uskoro i on i Tanja saopšte lepe vesti, jer koliko znam planiraju bebu- kaže nam izvor blizak Tanji.

-Ne znam kada će i da li će uopšte da otkriju da su stupili u brak, opet ograđujem se, ja sam to načula, koliko vidim burme ne nose. Mada, koliko se vole, verujem u tu priču da su se tajno venčali, jer su govorili o tome da žele intimno venčanje- završava naš izvor.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije