Uroš Stanić mora hitno u bolnicu: Zbog Janjuša će povrediti sebe

02.12.2023

12:00

By

Abortus Aneli Ahmić

Bojan Vuković

Janjuš

Uroš Stanić i Janjuš izazivaju lavinu komentara zbog svog druženja u rijalitiju

Uroš Stanić zbog svađe sa Janjušem zaleteo se u prozor i razbio staklo, pa se tom prilikom i povredio.

Svi su bili u šoku, a kako smo saznali od njegove drugarice, on se uvek tako ponaša kada mu muškarac ne uzvrati ljubav i to nije prvi put da je pokušao da povredi sebe.

Uroš Stanić i Janjuš su se vremenom zbližili

Ona tvrdi da je Stanić zaljubljen u Janjuša i da mu odgovara da on bude sa Aneli jer tako može da bude blizu njega i da mu bivši košarkaš posvećuje pažnju.

Uroš Stanić i Janjuš

– Uopšte nisam iznenađenja, samo sam čekala kada će da počne da se samopovređuje jer on ume na taj način da privlači pažnju i hajde da tako nazovem, rešava situacije. Do sada je tako rešavao ljubavne probleme, kada se posvađa sa dečkom on preti da će da prereže vene i slično, pa se onda secne malo da uplaši partnera. Ja sam od početka rijalitija tvrdila i sada mi se slažu kockice, Uroš je zaljubljen u Janjuša. Njemu, koliko god da bolesno zvuči, ona priča da su on, Aneli i Janjuš porodica skroz je odgovarala jer je tako bio blizu njega, mogao je da ga zagrli i da provodi vreme sa njim. Samo on toliko potencira da Aneli bude sa Janjušem. Pa, ko bi normalan proleteo kroz staklo zbog svađe ili raskida druge dve osobe. Na taj način je pokušao da izazove Janjuševu reakciju- rekla nam je Uroševa prijateljica i dodala:

Pročitajte: Više ništa neće biti isto- Hitna odluka je donesena, Aneli Ahmić hitno napušta Elitu

Uroš Stanić i Janjuš


– Ja znam kakav je Uroš kada mu se neko sviđa, i nakon nekoliko dana od ulaska videla sam da mu je Janjuš zapao za oko. Verujem da ukućani ne gledaju to na taj način, ali mislim da će Uroš da pukne i da prizna sve. On za sada ćuti, jer je negde svestan ako kaže istinu da će potpuno da udalji Janjuša od sebe, a to ne želi. Bojim se samo da se ne povredi, jer je ovog put adobro prošao, bilo je tu obezbeđenje koje je brzo reagovalo. On Maju ne može da smisli jer je ljubomoran, nije da je on ne gotivi zbog Aneli, nego lično ima problem.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije