Lepa Brena otkrila sve o prinovi: Očekujemo devojčicu, sreća je ogromna

01.12.2023

13:00

By

Veliki petak u domu Lepe Brene

ATA IMAGES

Lepa Brena

Unuka Lepe Brene se željno isčekuje u porodici

Jedna od najvećih zvezda na Balkanu Lepa Brena je pričala o poslovnim izazovima za narednu godinu, ali i o porodičnim.

Osim karijernog uspeha, pevačica je priznala da bi volela da u narednoj godini dobije unuku. Kako je istakla, 2023. godina joj je bila izuzetno naporna, pa je zato otkrila šta tačno priželjkuje da joj se desi u narednoj godini.

Unuka Lepe Brene

Unuka Lepe Brene je pevačicina najveća želja u narednoj godini

– Ova godina mi je bila veoma izazovna i kreativna, ali isto tako i veoma psiho-fizički naporna – istakla je, pa dodala:

Pročitajte: Lepa Brena na rođendan doživela veliku tragediju- Više nikad ništa neće biti isto

Unuka Lepe Brene

– Mi profesionalni pevači živimo kao sportisti: moramo da spavamo na vreme, da budemo u fit formi, ne smemo da se prejedamo da bismo mogli da obučemo profesionalne kostime, ne smemo da budemo poročni. Ja volim da popijem čašu vina i da se družim sa prijateljima koji imaju dobru energiju. Na privatnom planu, bih volela da imamo više unučića. Nekako je najveća sreća svih nas kada se igramo sa našim unucima. Tako da se nadam, da će osim muških, biti i neka devojčica koju očekujemo – rekla je Brena za medije kroz smeh.


Pročitajte: Aleksandra Prijović pod stresom- Filip napravio haos, ne želi više da je vidi u društvu ovog muškarca

Unuka Lepe Brene

Podsećanja radi, ona iz braka sa Bobom Živojinovićem ima dva sina Stefana i Viktora, dok Bobinog sina iz prvog braka Filipa gleda kao svoje dete, a unuka Lepe Brene bi upotpunila pevačicinu sreću.

Ne krije bliskost sa njegovom suprugom Aleksandrom Prijović, a jedan od najemotivnijih trenutaka u ovoj godini joj je bio svakako Prijovićkin koncert u Areni i njihov zajednički nastup kada su se obe rasplakale.

Takođe, Prijovićka nastavlja da obara rekorde, pa je sada očekuje čak pet Arena u Zagrebu na šta je Brena posebno ponosna, a mnogi smatraju da je upravo Alekaandra njena naslednica kada je muzika u pitanju.

Još iz kategorije