Lepe vesti u domu Saše Popovića: Javno progovorio o prinovi u porodici

21.12.2023

10:06

By

Unuče Saše Popovića

Unuče Saše Popovića se željno isčekuje

Direktor Granda, Saša Popović je za medije sumirao 2023. godinu. Između ostalog je istakao da je u penziji, te da ga ne zanima ko šta misli o njemu.

Unuče Saše Popovića

Unuče Saše Popovića izazvalo lavinu komentara

Ono što je privuklo mnogo pažnje jeste da je otkrio da priželjkuje unuče.

– Pa kako ne, da li je unuka ili unuk, priželjkujem unuče. Da li je muško ili žensko nema veze. I Suzana i ja priželjkujemo, ali evo, čekamo! Čekamo da vidimo šta će da se desi. Mi čekamo ali nema ništa još… Biće – rekao je Popović.

Popović se nedavno našao na meti Internet prevare, a sada je otkrio zbog čega nema profil ni na jednoj društvenoj mreži.

Unuče Saše Popovića


– To mi je ćerka pokazala, rekla mi je da me neko stavio na Instagram kao da je to moj pravi profil. To nije istina. Ja to nemam. Nikada nisam imao profile na društvenim mrežama, niti želim da ih imam, niti ih imam. Nemam ni Titok, nemam ni Instagram, ni Fejsbuk, nemam ni Tviter. Nemam ništa i srećan sam što nemam – rekao je Popović i dodao:

Pročitajte: Ovo će oduševiti sve porodice- Suzana Jovanović podelila recept kojem niko ne može odoliti (VIDEO)

Unuče Saše Popovića

– Šta će mi? Četrnaest godina sam na televiziji, vide me svi. Šta imam kažem, često imam i neke intervjue. A da sad imam neki svoj profil pa da čitam po društvenim mrežama šta kaže ovaj, šta kaže onaj, da se nerviram, pa neću! Ovako mi je lepo. U aprilu punim 70 godina, penzioner sam, uživam i uopšte me ne zanima ko šta kaže i ko šta piše, tako da mi te društvene mreže zaista ne trebaju – rekao je on.

Još iz kategorije