Nova svadba se priprema: Udaje se Zorica Brunclik, pevačica potvrdila sve

26.03.2024

15:15

By

Udaje se Zorica Brunclik

Udaje se Zorica Brunclik

Pevačica Zorica Brunclik i njen partner Miroljub Aranđelović Kemiš su već dugi niz godina zajedno, a sada su odlučili da tim povodom naprave veliku proslavu.

Udaje se Zorica Brunclik, otkrila detalje svadbe

– Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, Pravićemo feštu. Svadbu (smeh)! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma– rekla je Zorica.

Udaje se Zorica Brunclik

Zorica je imala tri braka, jedan od njenih supruga bio je Kemišev kolega, Ljuba Kešelj, a za njega pevačica nije imala lepe reči.

Pročitajte: Tara Simov prolazi kroz pakao- Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete

– Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina – ispričala je Zorica svojevremeno.

Udaje se Zorica Brunclik


Međutim, harmonikaš je demantovao ove navode bivše supruge.

Pročitajte: Zorica Brunclik zaprepašćena- Ni slutila nije da joj se ovo može dogoditi na njen najvažniji dan

– Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila.

Udaje se Zorica Brunclik

– Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje.

– Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je pre nekoliko godina on.

Podsećanja radi, ona ima četvoro dece. Sina Đorđa dobila je u braku sa harmonikašem Zoranom Tutićem, šefom orkestra sa kojim je u to vreme nastupala. Đorđe Tutić, koji ne voli da se eksponira, već 14 godina je u srećnom braku i ima dvoje dece.

Još iz kategorije