Ana Nikolić u novom problemu: Tužba protiv pevačice pokrenuta, teški dani joj slede

18.01.2024

15:15

By

Ana Nikolić u ogromnim dugovima

Ata images

Tužba protiv Ane Nikolić je podneta

Pevačica Ana Nikolić i njen dečko, kompozitor Goran Ratković Rale, potukli su se ispred njegovog studija u Beogradu u decembru prošle godine. Ovome je svedočila i pevačica Olja Barjami.

Tužba protiv Ane Nikolić

Tužba Ane Nikolić je izazvala lavinu komentara

U studiju se našla i pevačica Olja Bajrami, koja je svedočila neprijatnoj sceni. Nikolićeva je navodno pretila Olji, pa je koleginici poručivala: „Ošišaće te navijači!“.

Kako prenose domaći mediji, Olja Bajrami je rešila da presavije tabak i da tuži pevačicu.

– Olja je sačekala da prođu novogodišnji praznici, a odmah nakon toga kontaktirala je sa advokatom i rekla da želi da tuži Anu Nikolić jer joj je u noći incidenta pretila šišanjem, silovanjem i navijačima – kazao je izvor, a pevačica je sve potvrdila:

Pročitajte: Ponašanje se otelo kontroli- Pogledajte šta je Ana Nikolić radila nasred ulice, prolaznici u čudu (foto)

Tužba protiv Ane Nikolić

M.M./ATAImagesAta images


– Da, tačno je. Preko tako užasnih stvari neću da pređem – rekla je kratko pevačica.

Tim povodom se tada oglasio kompozitor koji je otkrio svoju stranu priče.

– Ana Nikolić i ja smo prijatelji više od 20 godina. I to je jedina istina – kaže na početku Rale i dodaje da su počeli tek nedavno da sarađuju:

Pročitajte: Ana Nikolić više od sat vremena kasnila na ćerkin rođendan, a kupila joj je luksuzan poklon!

Tužba protiv Ane Nikolić

– Posle toliko godina poznanstva došlo je do saradnje. Ana je tip izvođača koji provodi vreme u studiju i učestvuje u stvaranju pesama koje izvodi. Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče koja je među nama samo umetnička – rekao je Rale.

Inače, kao što je poznato Ana Nikolić je bila u braku sa kontroverznim reperom Stefanom Đurićem Rastom sa kojim ima ćerku Taru.

Od kada se razišla sa Rastom, Ana nije uplovljavala u bračne vode, ali je nedavno priznala da bi volela da se ponovo zaljubi.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije