Tuga u Cecinom domu: Pevačica slomljena, oprostila se bolnim rečima

03.02.2024

11:32

By

Vera Cece Ražantović

Ata images

Svetlana Ceca Ražnatović

Tuga Cece Ražnatović je ogromna

Pevačica Svetalana Ceca Ražantović oprostila se od svog prijatelja Aleksandra Đokovića. Tuga Ceca Ražnatović je ogormna, a ona je svoju bo podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Tuga Cece Ražnatović neće prestati

Pevačica se putem društvene mreže oprostila od prijatelja koji je preminuo u 53. godini života. Aleksandar Đoković je bio načelnik i osnivač hirurškog odeljenja hirurgije.

Ceca se od svog velikog prijatelja oprostila na svom Instagram profilu gde je ostavila potresnu poruku.

Tuga Cece Ražnatović

– Dragi naš Aleksa, otišao si na lepše mesto, ali zauvek ćeš nam nedostajati… Neće vreme ispuniti tu prazninu, samo ćemo morati da naučimo da živimo sa njom – napisala je Ceca.

Pevačica je utučena zbog smrti svog prijatelja i u ovom trenutku tuga Cece Ražantović je ogromna.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Djokovic (@dr_djokovic)

Pevačica je na svom storiju napisala potresne reči, a pesma koju je uz fotografiju postavila je njena pesma pod nazivom: „Za kraj“ čije reči :glase

„Ja imala bih šta da ti kažem za kraj
Za kraj
Al’ plašim se da imam loš predosećaj…“

Aleksandar Đoković je inače bio poznati doktor, načelnik, važio je za veoma predanog lekara koji je ostavio veliki pečat.

PROČITAJTE I: Gogi Sekulić je muž izahnuo na rukama: Preminuo nakon samo dva meseca od venčanja

Aleksandar je, kako su isticali oni koji su imali priliku da budu njegovi pacijenti, bio veoma predan. O njemu se govorilo i kada je bila u pitanju operacija Krstinje Matanović, učesnice takmičenja „Zvezde Granda“.

Doktor Aleksandar Đoković se družio sa mnogima sa estrade, a neke od ličnosti su Ana Bekuta, Aco Pejović, Saša Popović i drugi.

Veliki prijatelj je bio sa Svetlanom Cecom Ražnatović a jedan od jasnih dokaza za to je i fotografija na kojoj se vidi da je Aleksandar bio i na rođenju malog Krstana.

Još iz kategorije