Beba je došla kao kruna velike ljubavi: Poznata voditeljka ostala u drugom stanju u petoj deceniji

29.05.2024

15:00

By

Trudnoća Marije Kilibarde

Instagram

Marija Kilibarda sa partnerom Banetom

Trudnoća Marije Kilibarde raduje sve njene najbliže

Trudnoća Marije Kilibarde bacila je danas senku na sve vesti u medijima i oduševila sve poznate koji su bliski sa poznatom voditeljkom. Naime, Marija Kilibarda i Branislav Bane Vučelić postaće roditelji devojčice nakon duge borbe za potomstvo.

Trudnoća Marije Kilibarde obradovala je lepu voditeljku i njenog partnera

Kako prenosi portal Alo, trudnoća Marije Kilibarde dugo je palnirana i željno očekivana. Lepa Marija Kilibarda i Branislav Vučelić uspeli su da ostvare san o potomstvu putem vantelesne oplodnje i obradovali sve svoje najbliže.

Trudnoća Marije Kilibarde

Marija i VučelaInstagram

Procesu vantelesne oplodnje, poznata voditeljka Marija Kilibarda koja ima 43 godine, podvrgla se pre nekoliko meseci u jednoj inostranoj klinici. Lekari su joj preporučili mirovanje, pa se voditeljka se zbog toga povukla iz javnosti, a sada je konačno potvrđeno da je trudnoća Marije Kilibarde istinita, kao i da je sve u najboljem redu iako je lepa crnka uveliko zagazila u petu deceniju.

Trudnoća Marije Kilibarde

Marija Kilibarda čeka svoje prvo deteATA IMAGES

Vest da je trudnoća Marije Kilibarde istinita i da će voditeljka i njen partner zaista postati roditelji devojčice potvrdila je i majka Marijinog partnera, poznata glumica Ljiljana Dragutinović.


Trudnoća Marije Kilibarde

Trudna Marija KilibardaATA IMAGES

– Jeste, šta da kažem osim da smo svi presrećni zbog lepih vesti o trudnoći. To smo inače krili jer je i Marija javna ličnost – rekla je poznata glumica za domaće medije ne skrivajući sreću što će postati baka prelepe devojčice.

Pročitajte i – Otkrila tajnu sjajnog izgleda – Marija Kilibarda podelila recept za ručak koji ćete obožavati

Podsećanja radi, lepa voditeljka Marija Kilibarda već četiri godine uživa u vezi sa Branislavom Vučelićem i ne krije koliko je srećna. Iako javnost dugo nije znala da je sin poznate glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića, osvojio srce lepe voditeljke, Marija je svima jasno stavila do znanja da je pronašla ono za čim je tragala godinama, a posle saznanja da je u blagoslovenom stanju, njihovoj sreći nema kraja.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije