Rekla sam mu da sam trudna sa drugim, pao je sa stolice: Pevačica nije mogla da prežali što voljenom nije podarila sina

26.02.2024

20:15

By

Kuća Biljane Sečivanović

Ata images

Biljana Sečivanović

Trudnoća Biljane Sečivanović je bila šok

Pevačica Biljana Sečivanović danas uživa u ljubavi sa Aleksandrom Nedićem, kom je 2020. godine izgovorila sudbonosno „da“, ali pre nego što je uplovila u mirnu luku imala je mnogo ljubavnih brodoloma. Ono što je takođe bilo nesvakidašnje je bila i trudnoća Biljane Sečivanović.

Trudnoća Biljane Sečivanović njenog bivšeg je dotukla

O svojim ljubavima Biljana je govorila ranije u javnosti i nije skrivala koliko je teških perioda imala iza sebe. Jedan od tih teških trenutaka bila je i sama trudnoća Biljane Sečivanović.

– Ljubav prema muzici probudio je jedan harmonikaš sa kojim sam nastupila jednom, zbog njega sam i počela da radim. Bila je to prva ljubav, velika i obostrana, bio je moj dečko. Čekala sam da se vrati iz vojske, posećivala ga svakog drugog vikenda u Zaječaru. Obožavali smo se. Nažalost, njegovim roditeljima je smetalo što sam pevačica, nisam im se dopala, iako je veridba već bila dogovorena – ispričala je jednom prilikom Biljana i dodala:

Pročitajte i: Haos u domu Šerifovićke zbog krštenja sina, umešala se Verica: Šta se on pita

– Razišli smo se posle tri godine. Užasno mi je bilo teško, prolila sam suza i suza, mnogo vremena mi je trebalo da ga prebolim. Tada sam sebi rekla da nikada nikoga neću voleti bezgranično, da neću davati celu sebe, ostavljaću prostora za povlačenje. Otišla sam u Austriju i tamo sam doživela novu ljubav. I on je bio momak iz benda, klavijaturista Bojan. Kad volim, vežem se kao čičak, ali ni ta veza nije uspela.

Pročitajte i: Primorana je na ovaj potez: Veljko otkrio koliko još dece može imati sa Bogdanom

Biljana je sa Bojanom želela da osnuje porodicu međutim, sve je otišlo u potpuno drugom pravcu.


– Hteli smo dete, pokušali smo, ali bez uspeha. Imala sam operaciju jajnika i materice, mnogo komplikacija. Na kraju sam mu rekla: ‘Idi, nađi nekog ko će ti roditi sina’. Razišli smo se posle devet godina. Ginekolog mi je stalno govorio da promenim petla. Kada sam prestala da pijem lekove i sve lađe mi potonule, upoznala sam čoveka koji nije iz muzičke priče i zatrudnela s njim. Plakala sam i pitala se da li je moguće da mi se ovo dešava? – ispričala je Biljana i nastavila:

Nisam uspela da podarim sina čoveku koga sam volela i želela, a sad sam zatrudnela sa drugim. Bila sam stravično tužna, bilo mi je teško, a još sam radila sa bendom u kome je bio Bojan. Kada sam im rekla da ih napuštam jer sam trudna, on je bukvalno pao sa stolice.

Još iz kategorije