Relja ljut na Nikoliju: Zbog ovoga ne želi treće dete

06.01.2024

16:09

By

Treće dete Nikolije i Relje

Treće dete Nikolije i Relje se često pominje u medijima

Relja i Nikolija imaju dve ćerke kojima su jako posvećeni, međutim, muzičar želi da dobije i sina. On često sa suprugom vodi razgovore oko trećeg deteta, a pevačica trenutno ne želi da ostane u drugom stanju.

Treće dete Nikolije i Relje izaziva lavinu komentara

Nikolija je objasnila Relji da planira treće dete, ali tek za tri-četiri godine kada im ćerke budu stasale. Sada je počela dosta da radi i želi da se malo više posveti karijeri.

Treće dete Nikolije i Relje

– Relja obožava svoje devojčice i ističe da je privilegovan sa toliko žena koje ga okružuju, ipak, on želi i sina. Sa Nikolijom o tome često diskutuje i ubeđuje je da treba da naprave treće dete dok su još mladi. Nikolija ima u planu da se ostvari opet kao majka i ona bi volela da dobiju sina, ali tek za tri godine.

Pročitajte: Nikolija iznala detalje o gubitku bebe- Pevačica se slomila pred kamerama, bol je ogromna

Treće dete Nikolije i Relje

– Sada hoće da se posveti karijeri, ima u planu ima da snimi neke pesme i objasnila je mužu da se strpi. Njena mama Vesna Zmijanac sada je na strani zeta jer smatra da Niki ne bi trebalo da pravi velike pauze između trudnoća. Pokušala je da popriča sa njom i da joj objasni zašto je bolje da što pre rodi i treće dete, ali je Nikolika tvrdoglava pa ni Vesna nije uspela da se izbori sa njom- kaže nam Reljin prijatelj.


Još iz kategorije