Tragedija: Srpska pevačica poginula u Dubaiju, pala sa 24. sprata

17.01.2024

20:15

By

Pevačica poginula u Dubaiju

instagram andrijana lazic screenshot

Srpska pevačica poginula u Dubaiju

Andrijana Lazić, pevačica poginula u Dubaiju u 28. godini, 10. januara 2024. godine. Kako navode mediji ona je pala sa 24. sprata. Na putovanju je bila sa prijateljicama od 7. januara dok se tragedija dogodila tri dana kasnije.

Pevačica poginula u Dubaiju, padom sa 24. sprata

Pevačica poginula u Dubaiju, Andrijana je poreklom iz Bijeljine, iz Republike Srpske. Ona je bila na početku svoje pevačke karijere, a nedavno je, kako navode mediji snimila dve pesme poznatog kompozitora Gorana Ratkovića Raleta koje je uskoro trebalo da objavi.

Kako se dalje navodi ona je često putovala na različite destinacije i uživala je u tim putovanjima, išla je sa prijateljima ali i sa roditejima i dva mlađa brata koja je imala i za koje je baš bila vezana. Inače, Andrijana je bila diplomirana pravnica.

Njen otac Nebojša Lazić se na svom Fejsbuk profilu oprostio od Andrijane.

– Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvek ćeš ostati deo moje duše, voleće te tata do zadnjeg dana života svog – napisao je on u opisu snimka.

Pevačica poginula u Dubaiju


Pre toga, Nebojša je ostavio još jednu oproštajnu poruku.

– Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvek govorili ‘Anči je sva na tebe’. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvek želeo sve najbolje i mnogo voleo. Znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je tvoja samo reč izazivala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osetljiv na moju ćerku jedinicu – napisao je on.

Pevačica poginula u Dubaiju

Andrijanin otac je pokazao i policijski izveštaj u kom se između ostalog navodi:

– Napominjemo da je 10. januara 2024. pomenuta žena umrla od posledica pada sa visine. Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti.

IZVOR: Telegraf

Još iz kategorije