Saopštio mi je da se zaljubio u drugu – Pevačicu je muž ostavio posle porođaja, živela je sa nula dinara, a slomio je i krah drugog braka

14.01.2024

13:00

By

Tanju Banjanin muž ostavio posle porođaja

instagram

Tanju Banjanin muž ostavio posle porođaja

Pevačica Tanja Banjanin prošla je kroz težak period kada je posle dva meseca od porođaja saznala da joj se suprug zaljubio u drugu ženu. Kako je sama istakla bila je očajna ali je uspela da se oporavi posle godinu dana od kada je Tanju Banjanin muž ostavio posle porođaja.

Tanju Banjanin muž ostavio posle porođaja, a drugi brak je isto doživeo krah

Tanja je kako i sama pričala u medijima, ali tek kasnije uspela da se oporavi od toga što je muž ostavio tek posle godinu dana.

Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize – ispričala je pevačica u nekoliko navrata za domaće medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin)

Od kada je Tanju Banjanin muž ostavio posle porođaja i to samo dva meseca nakon što je rodila ćerku pevačica je jedan period bila sama, a onda se prepustila drugoj ljubavi. Nažalost ni taj drugi brak nije imao budućnost.

– Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo – ispričala je Tanja jednom prilikom.


PROČITAJTE I: Ćanu ostavio muž, ovo neće moći da mu oprosti

Pevačica je jedom prilikom otkrila da je imala još teških perioda u životu i to kada je ostala bez posla. Tanja je u jednom trenutku prestala da se bavi muzikom, okrenula se drugompozivu međutim onda je ostala bez posla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja Banjanin (@tanjabanjanin)

– Godine 2018. sam ostala bez posla i sreća da imam ovaj zanat u rukama, pa sada živimo opet samo od mog pevanja – rekla je ranije pevačica i dodala:

– Živeli smo sa nula dinara ova tri meseca i onda sam razmišljala da li opet da se zaposlim. Ti redovni prihodi od normalnog posla, ulivaju bar subjektivan osećaj sigurnosti – rekla je Tanja Banjanin jednom prilikom za „Grand“.

Još iz kategorije