Tanja Savić se rasplakala usred snimanja: Pevačica roni suze, potpuno se slomila

06.02.2024

09:00

By

Incident na nastupu Tanje Savić

Tanja Savić se rasplakala zbog svojih numera

Tanja Savić je do sada uvek isticala da sve njene pesme nose neku priču koju je na lično doživela. Poslednje numere koje je objavila nose priču iz perioda dok je bila u braku, a spotovi su posebno emotivni, pa se upravo zbog jedne od tih priča na snimanju spota odšlo do situacije zbog koje nije mogla da se suzdrži i Tanja Savić se rasplakala.

Tanja Savić se rasplakala na snimanju spota

Tanjine pesme „Siroče“ i „Sine“ su autobiografske, a pevačica se na snimanju spota za pesmu „Sine“ potpuno slomila. U jednom trenutku tokom snimanja nije više mogla da izdrži da suzbija emocije koje su je preplavile i Tanja Savić se rasplakala.

Tanja Savić se rasplakala

Tanja SavićB. VUKOVIĆ

Tanja ističe da je oduvek volela i birala pesme koje imaju jaku priču i moćnu poruku, koje je podsećaju na segmente iz njenog života jer je to najbolji način kako bi publici prenela emocije.

– Obe pesme su nekako autobiografske, moram da kažem da sve moje pesme negde nose dozu biografije. Ja ako ne osetim to da sam preživela u pesmi, ne mogu da je otpevam, kao i svi umetnici. Ne mogu da pevam nešto što ne doživljavam lično, tu i te kako ima istine – rekla je ona za Grand i dodala:

– Što se tiče pesme „Sine“, ja bih stavila još mnogo toga tu, ali pesma samo traje tri minuta, imamo to ograničenje.


PROČITAJTE I: Porodica van sebe: Tanja Savić mora na hitnu operaciju, pevačica u lošem stanju

„Nije to ljubav, sine, kad nekog s visine poniziš, opsuješ, pa ga pomaziš, uz lažne suze izviniš, sve prošla sam to, nije to ljubav, sine, kad zaboli, da kožu skine, ogluviš od tišine, zadrhtiš od njegove blizine…“, stihovi su pesme koju Tanja Savić pominje i na čijem se snimanju spota potpuno slomila.

Kao što je poznato Tanja je u braku prošla kroz mnogo nemilih situacija a neko vrmee bila je čak i razdvojena od svoji siinova. Danas su oni sa njom, pa je tako nedavno objavila i fotografije sa zimovanja na kojima se vidi kako sinovi uživaju sa njom i njenim sadašnjim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Još iz kategorije