Tanja Savić upoznala svekrvu u Americi, njena reakcija je šokirala

26.12.2023

21:00

By

Pevačica Tanja Savić

Tanja Savić i Muhamed posetili njegovu majku

Tanja Savić i Muhamed otputovali su u Ameriku gde ona ima turneju , dok joj sinove čuvaju majka i sestra u Radincima. Pevačica je putovanje iskoristila i da lično upozna buduću svekrvu koja godinama unazad živi preko bare i retko dolazi u Srbiju.

tanja savić i muhamed

Iako je imala predrasude o Tanji jer je pevačica, kako saznajemo, buduća svekrva je oduševljena njome. Dopalo joj se koliko je spontana i prirodna, a i imala je sada priliku da se uveri koliko se Tanja i njen sin Muhamed vole.

Tanja Savić i Muhamed proveli su oko tri sata kod njegove mame na ručku i obećali su joj da će pre nego što krenu nazad za Srbiju opet da je posete.

Tanja i ona su ćaskale o svemu, pa je snajka pozvala i da dođe u Srbiju na nekoliko dana kod njih u goste kako bi se bolje upoznale i kako bi neko vreme proveli svi zajedno.

Pročitajte još i ovo: Tanja u problemu zbog veze sa Muhamedom


tanja savić i muhamed

Muhamed je presrećan što je njegova mama prihvatila Tanju i što se lepo slažu, te se nada da će ih ona uskoro posetiti. Tanja je sa svekrvom pričala i o tome kako njeni nisu hteli na početku da prihvate Muhameda zbog druge vere, ali da sada sve dolazi na svoje i da polako popuštaju.

Tanja Savić i Muhamed još kriju datum venčanja

Tanja Savić i Muhamed uskoro planiraju da se venčaju, a nije isključeno da se to dogodi sada kada su u Americi, pošto on ima i njihove papire jer je tamo godinama živeo i radio. 

Pevačicu sada muči to što je njeni roditelji ubeđuju da joj ne treba drugi brak, ali ona želi da ima još dece, a neće da se oni rode u vanbračnoj zajednici. Međutim, dok se ne završi suđenje sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem oko starateljstva, Tanja mora da stopira sve planove. 

IZVOR: Star magazin

SLIKE: Star magazin

Još iz kategorije