Svađa Cece i Anastasije šokirala sve: Ćerka joj se podsmeva zbog jedne stvari

09.01.2024

11:00

By

Svađa Cece i Anastasije

Svađa Cece i Anastasije je iznenadila sve gledaoce

Pevačica Ceca Ražnatović je u jednoj emisiji otkrila zbog čega se svađa sa ćerkom Anastasijom. Ona je  ispričala da je Anastasijina mana to što uvek i stalno kasni, a što nju mnogo nervira.

Svađa Cece i Anastasije je nastala zbog kašnjenja

Kako je otkrila, dešavalo se par puta i da je ostavi i sama ode na događaj, jer ona nije bila spremna na vreme.

– Ja sam jedine svađe sa mojom ćerkom imala oko kašnjenja. To me toliko izluđuje. Ja ne mogu da shvatim da neko kasni na sve i svašta i uvek. Ja sam je dva puta ostavila, trebalo je zajedno da idemo na neka dešavanja. Od tri popodne krenem da govorim spremaj se. Ona mi odgovara:

Svađa Cece i Anastasije

– Dobro, ne paniči, čemu tenzija“, ja joj kažem „Spremaj se, ostaviću te“ i jesam je ostavila, neće neko nas da čeka. Ja nikada ne kasnim. Uvek sam pre svih svuda. Ja sam i našminkana i obučena i sređena, ona mi se i dan danas podsmeva i kaže „Naravno jesi li dva sata spremna pre vremena“ – ispričala je Ceca Ražnatović u emisiji.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović imala je na Ibici romantičnu prosidbu koju je organizovao njen partner Nemanja Gudelj.


Oni su se ubrzo i venčali u Srbiji, u jednom manastiru. Nedavno je Ceca pričala o novogodišnjim željama, a kao ono što priželjkuje tiče se upravo Anastasije i Nemanje.

Pročitajte: Potres u porodici- Nemanja Gudelj otkrio nove informacije o Dragišinom zdravlju- Život mog brata je..

Svađa Cece i Anastasije

– Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće… Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama… Znaš kakve banje imamo?! Pa pevala sam, a ja sve više naginjem ka banji! (smeh) – poručila je nasmejana pevačica.

Još iz kategorije