Suze da poteku: Vanbračni sin Marinka Rokvića otkrio sve o prvom susretu sa ocem, a ona je za sve kriva

13.02.2024

20:15

By

Udovica Marinka Rokvića

Ata images

Slavica i Marinko Rokvić

Vanbračni sin Marinka Rokvića oduvek je bio deo porodice

Pevač Marinko Rokvić napustio nas je 2021. godine kada je izgubio bitku sa opakom bolešću, međutim, sećanje na njega ne bledi jer njegovi sinovi koji su i njegov ponos stalno govore o njemu i dele uspomene na svog oca. Marinko je u braku sa Slavicom dobio sinove Marka i Nikolu, dok je vanbračni sin Marinka Rokvića Dario.

Vanbračni sin Marinka Rokvića i danas je u kontaktu sa braćom

Marinku Rokviću je porodica oduvek bila najvažnija i trudio se da je drži na okupu, ali i da sinove iako nisu rasli pod istim krovom kad god je u prilici spoji i da provode vreme zajedno, čemu je mnogo dopirnela i njegova supruga Slavica. Vanbračni sin Marinka Rokvića i danas, posle smrti pevača u dobrim je odnosima i u kontaktu sa Markom i Nikolom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Inače, kako su mediji pisali Marinko je 1980. godine imao avanturu iz koje je rođen njegov najstariji sin Dario. Kasnije, 1984. godine Marinko je upoznao Slavicu sa kojom se venčao i dobio sina Nikolu, a dve godine kasnije dobili su i sina Marka.

Marinko je jednom progovorio o aferi iz koje je dobio dete.


– To se desilo… Mislim desilo se kako se desio. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje, pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost… Ja tad nisam bio ni oženjen – ispričao je Marinko jednom prilikom za medije.

PROČITAJTE I: Ovo je najskuplja kuća na estradi: Folkerka živi u vili vrednoj 3,8 miliona FOTO

Marinko je priznao sina i javno govorio da ima naslednika koji živi u Sarajevu, a jednom prilikom i sam Dario govorio je za medije o prvom susretu sa ocem.

– Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, on me je zagrlio i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina, tada sam se već malo opustio – ispričao je jednom prilikom Dario, koji se sa majkom odselio u Kanadu.

PROČITAJTE I: Pre Slavice je nju ludo voleo: Ovo je prva ljubav Marinka Rokvića, a poznata je celom svetu FOTO

– Za to što smo ovakav ‘trojac’ možda je najzaslužnija njihova majka Slavica. Vodila me je sa njima na letovanje, na Marinkov novogodišnji nastup… Svaka joj čast, neko drugi me ne bi tako prihvatio – pisali su mediji da je Dario takođe ranije izjavio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

I Slavica je ranije isticala da na Daria gleda kao na svoje dete te je jednom poručila:

– Kažu da kruška ne može da padne ispod drveta jabuke. Za vašeg oca i mene porodica je bila svetinja. Ponosna sam majka jer ste ti, Marko i Dario sa svojim predivnim ženama i dečicom napravili male hramove ljubavi od svojih porodičnih gnezda gde svaka molitva iz srca i duše prerasta u životnu radost. Radujmo se zajedno, deco moja draga.

Još iz kategorije