Rane na licu: Šokantan izgled Suzane Mančić, objavila fotografiju posle operacije

11.02.2024

19:02

By

Suzana Mančić posle operacije

Ata images

Suzana Mančić

Suzana Mančić posle operacije zadovoljna svojim izgledom

Voditeljka Suzana Mančić najavila je pre nedelju dana operaciju za koju je smatrala da je neizbežna. Sada je Suzana Mančić posle operacije objavila fotografiju i istakla da je zadovoljna svojim izgledom.

Suzana Mančić posle operacije se dobro oporavlja

Suzana je dan pre nego što je otišla na operaciju sve obavestila šta će učiniiti te je naglasila da je u pitanju estetska korekcija.

Ona se sada oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i pokazala kako izgleda. Suzana Mančić posle operacije se oseća dobro i što je najvažnije zadovoljna je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

– Sutra će biti tačno sedam dana od korekcije kapaka, juče smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam – napisal je Suzana u opisu uz fotografiju koju je postavila a na kojoj se mogu videti rane i ožiljci za koje je potreban određeni vremenski period da prođu.

Podsetimo, ona je i sama objasnila o čemu je tačno reč.


– Nedelja je, dan pre nego što ću otići na operaciju, na korekciju gornjih kapaka. Nisam u panici, nemam tremu, ali sam ipak odlučila da danas ostanem kod kuće, da provedem dan u pidžami, da budem mirna i spokojna. Moram da vam kažem da je veliko interesovanje, da me mnogi zovu zbog spejs liftinga, što znači da sam uradila dobru stvar – istakla je pre operacije Suzana.

PROČITAJTE I: Teški dani pred Suzanom Mančić: Čeka je ozbiljna operacija, to je jedino rešenje

Inače, voditeljka je i ranije pričala o estetskim korekcijama koje je imala.

– Grudi i nos sam uradila na vreme, kao veoma mlada devojka. Da, nisam želela, što bih ja sad imala neki kompleks zašto imam nos ovakav. A, veliki slikar Mića Popović kada me je upoznao rekao je: „Devojko, vi izgledate kao antička boginja“. Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam možda nije bio loš, ali ja sam želela budem prćasta. I posle toga sam otišla i rešila nos. Posle nekoliko godina rešila sam i grudi i ja sam završila svoje. Eto – rekla je Suzana jednom prilikom.

IZVOR: Star

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije