Šaban bi bio najsrećniji: Lepe vesti u domu Mihajla Šaulića, emocije ne mogu sakriti

14.12.2023

13:00

By

Supruga Mihajla Šaulića

Supruga Mihajla Šaulića proslavila rođendan

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo se prošle godine zavetovao na večnu ljubav svojoj izabranici Marini. Njih dvoje su nedugo nakon toga postali roditelji jedne devojčice.

Supruga Mihajla Šaulića

Supruga Mihajla Šaulića objavila emotivne fotografije sa rođendana

Oni su naslednici odlučili dati ime Manja, a svaki trenutak porovode zajedno. Često na društvene mreže objavljuju fotografije iz srećnog porodičnog doma pa je tako bilo i ovog puta.

Mihajlova supruga proslavila je rođendan u njihovom domu, odakle je podelila i nekoliko fotografija sa proslave. Može se primetiti koliko su Šaulići zaljubljeni, a kako vreme prolazi njhova ljubav i brak su sve čvršći.

Pročitajte: Goca Šaulić ne može više da izdrži pritisak- Čovek koji je kriv za Šabanovu smrt se opet izvukao

Supruga Mihajla Šaulića

Ona je objavila sliku uz emotivan opis:


– Hvala za iznenađenje.

Mihajlo Šaulić važi za jednog od najpoželjnih muškaraca, a mnoge dame sa estrade su bile povezivane sa njim. Ipak on je našao sreću pored Marine, a Ilda je jednom prilikom prokomentarisala ženidbu svog brata.

Supruga Mihajla Šaulića

– Ja sam bila najveselija, naravno da je ovo za nas poseban dan, emotivan. Ali meni je puno srce, za ovo se živi. Toliko smo dugo čekali da Mihajla oženimo, da nađe pravu ženu za sebe, očekuju i prinovu. Još jedna devojčica će biti u porodici Šaulić. Danas je posebni dan da se veselimo i radujemo za njihovu ljubav i sreću“, rekla je pevačica, dok je Šabanova udovica Gordana tada istakla da im je pevač najviše nedostajao na dan venčanja sina i snahe – rekla je Ilda.

Još iz kategorije