Konačno se pojavila u javnosti: Ova dama je supruga Lepog Miće, njena podrška mu je najbitnija

28.12.2023

13:00

By

Istina o Lepom Mići

ATA IMAGES

Lepi Mića

Supruga Lepog Miće se ne pojavljuje u medijima

Pevač Lepi Mića je već dugi niz godina u rijalitiju, a trenutno boravi u Eliti. On se sa svojom suprugom dogovorio da se ne pojavljuje u medijima, što ona i te kako poštuje.

Supruga Lepog Miće se krije od očiju javnosti

Lepi Mića je nekako uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru, koja je tek od očevog ulaska u „Zadrugu“ odlučila da da izjavu za domaće medije, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

supruga lepog miće

Sara otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

– Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje – otkrila je Sara u jednom intervjuu za Pink.

Međutim, u jednoj od sezona, Mićina supruga Snežana se pojavila i poslala mu čestitke putem videa koji je pušten u Zadruzi.


Pročitajte: Uspešna, visoko obrazovana i lepa kao san- Ćerka Lepog Miće konačno u javnosti, upoznajte Saru FOTO

supruga lepog miće

Podsećanja radi, Lepi Mića je jedan od najpopularnijih rijaliti učesnika. Do sada je učestvovao u svim sezonama Zadruge, a izgleda da on ne namerava da stane kada je ovakva vrsta programa u pitanju, u čemu bez sumnje ima veliku podršku porodice.

Još iz kategorije