Niko ne zna ni da je udata: Ovaj uspešni čovek više od dve decenije u braku je sa Lenom Kovačević

28.05.2024

16:40

By

Suprug Lene Kovačević

ATA IMAGES

Lena Kovačević

Suprug Lene Kovačević ne voli da se eksponira

Pop pevačica Lena Kovačević u braku je od 2011. godine, međutim, suprug Lene Kovčević gotovo se nikada sa njom ne pojavljuje na javnim događajima i prava je misterija za javnost.

Suprug Lene Kovačević uspešan je farmaceut

Ono što, stoga, mnoge zanima jeste i ko je tajnoviti suprug Lene Kovačević kojeg gotovo nikada s njom ne viđamo u javnosti. Naime, u pitanju je Veljko Brčin, s kojim je pevačica u braku još od 2011. godine, ali ga vešto skriva od medija jer je miran i povučen porodični čovek.

Suprug Lene Kovačević

Iako su godinama u skladnom braku i imaju dva sina, Veljko se sa Lenom ne pojavljuje na događajima i bira da javnosti ostane nepoznat. Lena pak njegovu odluku poštuje i kako je jednom prilikom navela, za njega ima potpuno razumevanje:

Suprug Lene Kovačević

– Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela… Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim…. Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju  – započela je Lena i dodala:


Pročitajte i – Zdrav, a tako uskusan – Recept Lene Kovačević za ovaj kolač mora isprobati svaka domaćica

– Kada sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna – objasnila je ona zbog čega suprug Lene Kovačević ne voli medije.

Suprug Lene Kovačević

Za vezu ćerke pisca Dušana Kovačevića i biznismena, inače farmaceuta po obrazovanju, saznalo se neposredno pre njihovog venčanja za koje je pevačica objasnila da je upriličeno u krugu najbližih, te da je to njen savet za uspešan brak ako je neko javna ličnost.

Mnogi su se pitali ko je uspeo da osvojio Lenu, koja važi za jednu od najlepših naših pevačica. Nijedna ljubav, na kraju, ne može da se sakrije, pa tako ni Lenina i Veljkova ljubav nije mogla da dugo da ostane tajna.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije