Novi rat: Milica Pavlović i Tea Tairović kriju istinu o sukobu

19.11.2023

16:00

By

Sukob Milice Pavlović i Tee Tairović

Sukob Milice Pavlović i Tee Tairović iznenadio sve

Milica Pavlović i Tea Tairović u isto vreme su izdale novi album, a kako saznajemo, koleginice pokušavaju da sakriju od javnosti da se uopšte ne gotive i da nemaju lepo mišljenje jedna o drugoj. Animozitet među njima traje duže vreme, a obe odbijaju da se pojavljuju u istim emisijama.

Sukob Milice Pavlović i Tee Tairović

– Milica je bila u šoku jer je Tea izdala album bukvalno u isto vreme kada i ona. Tada je sa bliskim ljudima komentarisala da je koleginica to uradila namerno kako bi se sa njom takmičila. Na svojim nastupima ne pevaju pesme jedna druge, čak je Tea na jednoj proslavi kada su joj tražili pesmu koju izvodi Milica rekla da ne zna tu pesmu. Ta tenzija traje dugo, niko ne zna tačno zbog čega se ne podnose, obe su uspešne i imaju hitove, pa je baš čudno da se ne mirišu ni malo- kaže nam izvor i dodaje:

Pročitajte: Na ivici sukoba- Tea Tairović pokrala Aleksandru Mladenović, ovo su detalji FOTO

Sukob Milice Pavlović i Tee Tairović

– Čak su jednom prilikom imale ponudu za jednu emisiju da gostuju zajedno i obe su odbile, nisu rekle da je problem taj što se ne gotive već da su sprečene. Baš nedavno su putovale istim avionom, nisu se pogledale, a kamoli javile jedna drugoj- završava naš izvor.

Još iz kategorije