Rat Ace Lukasa i Olivere Kovačević i dalje traje: Evo šta je pevač spreman da uradi, sve javno otkrio

17.02.2024

17:02

By

Sukob Ace Lukasa i Olivere Kovačević

Dragan Gajić

Aca Lukas

Sukob Ace Lukasa i Olivere Kovačević počeo je davno

Nakon što je Olivera Kovačević otkrila da je dobila Acu Lukasa na sudu, pevač je sa svojim timom uložio žalbu sudu, a i dalje je tereti da je umešana u nameštanje izbora za “Pesmu za Evroviziju” te tako sukob Ace Lukasa i Olivere Kovačević i dalje traje.

Sukob Ace Lukasa i Olivere Kovačević i dalje traje

– Saša Mirković i ja smo podneli krivičnu prijavu za nameštanje takmičenja. I dalje nije pokrenuta istraga, pa samim tim ne vidim razlog da Olivera Kovačević govori kako je nevina. A sud još uvek nije zvao da priložimo dokaze, pa samim tim nema razloga da se pojavljujem na sudu. Tužilaštvo treba da završi svoj posao, a do tada niko od nas ne treba da se igra suda – rekao je Lukas i dodao da će se javno izviniti Oliveri ako se dokaže da nije umešana u nameštanje takmičenja pre dve godine.

Sukob Ace Lukasa i Olivere Kovačević

Aca LukasDragan Gajić

– Nemam problem da uputim izvinjenje gospođi Kovačević ako se ispostavi da je nevina, u šta čisto sumnjam budući da protiv nje postoji nebrojano mnogo dokaza – kaže Aca.

Podsetimo, Aca Lukas je svojevremeno optužio Oliveru Kovačević, nekadašnju glavnu i odgovornu urednicu Zabavnog programa RTS, za navodno nameštanje festivala „Pesma za Evroviziju“.

PROČITAJTE I: Ovaj dan su čekali: Najlepše vesti u domu Slobe Radanovića, Jelena prva saopštila

– Podnela sam 12 tužbi protiv medija koji su širili klevete i lažne tvrdnje o zloupotrebama tokom festivala 2022. godine. Želim da istaknem, da sam nepravedno optužena za nameštanje pobede umetnicima kao što su Sara Jo, Bajaga, Konstrakta, Hurricane, i drugi – istakla je Olivera u emisiji „Kec na 11“.


– Ove neosnovane optužbe su javno izrečene od strane različitih osoba, uključujući i pevača Acu Lukasa, koji je bio učesnik, a posebno je naglašeno da će Lukas izneti dokaze na sudu. Nažalost, uprkos sudskim procesima koji su trajali godinu dana, Aca Lukas nije bio dostupan sudu kako bi dao svoj iskaz i pružio dokaze koji bi potkrepili njegove tvrdnje – dodala je Kovačevićeva.

IZVOR: Star

SLIKE: Star

Još iz kategorije