Uznemirujuće stanje Teodore Džehverović nakon operacije: Priključena na aparate

10.01.2024

21:00

By

Stanje Teodore Džehverović

Stanje Teodore Džehverović se komentariše u javnosti

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je prošla kroz tešku operaciju na Badnje veče, kada je hitno hospitalizovana zbog puknute ciste na jajniku.

Nakon napuštanja bolnice, Teodora je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila ko je bio uz nju tokom ovog izazovnog perioda – njena majka Džehva.

Stanje Teodore Džehverović

Stanje Teodore Džehverović nakon operacije

Naime, muzička zvezda na Instagramu je objavila snimak na kojem se vidi njena majka kako brine o njoj, izražavajući zabrinutost zbog Teodorinog zdravlja.

– Četiri si popila, a juče sam ti rekla da popiješ jednu. Lažeš bre, samo kupuješ tablete, a ne piješ – ljutila se mama Džehva, dok se Teodora smejala u pozadini.

Inače, pevačica nije krila svoje oduševljenje majčinom pažnjom, nazivajući je „klasičnom kevom“ uz osmeh. Međutim, kako je kasnije istakla


– Ljudi koji posećuju hiperbarične komore se „kunu“ u njih. Ja sam odlučila da krenem kako bih se što pre oporavila od operacije i kako bi mi rane što pre zarasle, ali je inače mnogo dobra za razne probleme – napisala je pevačica u okviru svoje objave, a zatim i podelila „selfi“ sa maskom za kiseonik na svom licu.

Pročitajte: Od dima se ništa ne vidi-Teodora Džehverović doživela traumu, izbio požar u njenom stanu

Stanje Teodore Džehverović

Podsećanja radi, Teodora Džehverović je svojim pratiocima podelila da su za nju iskušenja počela od samog početka nove godine. Nakon operacije, istakla je da se oseća bolje, uprkos bolovima od rane, te izrazila nadu da će se sve zaceliti kako treba.

Stanje Teodore Džehverović

– Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo. Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem – napisala je pevačica nedavno na društvenoj mreži Instagram.

Još iz kategorije