Nina Radulović u barbi roze haljinici mami uzdahe! Svi joj gledaju u izvajane noge

21.05.2024

12:40

By

Instagram

Stajling Nine Radulović privukao sve poglede

Jedna od najatraktivnijih i najlepših domaćih Tv lica, Nina Radulović šta god na sebe da obuče ne može proći neprimećeno, a budući da važi za ženu sa puno ukusa i stila, mnoge dame u njenim modnim izborima pronalaze nepresušnu inspiraciju.

Stajling Nine Radulović pažljivo je odabran za ovu posebnu priliku

Lekina bivša supruga, konstantno je u žiži javnosti, te se i svaka njena objava pomno prati i analizira, a pored privatnog života o kom bi svi da saznaju koji detalj više, izgled voditeljke uvek je među komentarisanijim temama.

I ovog puta u prvi plan dospeo je izgled, kao i stajling Nine Radulović koji je, reklo bi se, sa puno pažnje birala kada je kupovala, a kako i ne bi kada je povod bio proslava njenog 38. rođendana.

Gala slavlje organizovano je u jednom elitnom beogradskom restoranu, a fotografije iz savršeno dekorisane bašte lokala, ona je ustupila pratiocima putem Instagrama.

Stajling Nine Radulović


Voditeljka je pozirala pored balona u beloj i roze boji i jasno je da je o svemu i te kako vodila brigu, pa je i stajling Nine Radulović savršeno išao uz dekoraciju ambijenta u kojem je raspoložena dočekivala goste.

Nina je, naime zablistala u barbi roze mini haljinici zatvorenoj u gornjem delu, međutim pripadnici jačeg pola nisu mogli da skrenu pogled sa njenih izvajanih nogu na koje je obula otvorene sandale na potpetice.

Stajling Nine Radulović

Od nakita je ovog puta odlučila da ponese samo prsten i sat i sve je bilo uklopljeno sa pravom merom, a mnogi su se složili da je voditeljki najlepši nakit široki osmeh na licu.

Pročitajte – Nova ljubav na pomolu – Poznata pevačica i Branislav Lečić javno priznali simpatije

Podsećanja radi, Nina je ponosna mama, sina Lava kojeg je dobila sa bivšim suprugom Branislavom Lečićem, a kako je za Informer istakla jednom prilikom, ne želi da njen naslednik bude jedinac.

– Volela bih da imam još dece, ali to stvarno ne zavisi samo od mojih želja, već i od Boga i prirode. Želja mi je da svi budemo zdravi i nasmejani, da nikad ne zaboravimo najveću vrednost koju nam je Bog dao, a u poslovnom smislu, da nastavim da razvijam produkciju, na čijem sam čelu već petu godinu – rekla je Nina svojevremeno, a mi joj želimo ostvarenje svih želja.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije