Šokantan razgovor ljubavnice i žene Miroslava Ilića krije detalje: Slušaj me ti belosvetska…

23.02.2024

11:02

By

Razgovor ljubavnice i žene Miroslava Ilića

Razgovor ljubavnice i žene Miroslava Ilića je šokirao javnost

Mirjana Antonović bivša partnerka Miroslava Ilića koja kako tvrdi sa njim ima i sina juče se oglasila i objavila da je Viši sud doneo odluku da su njen sin Devin i pevač Miroslav Ilić otac i sin. Upravo ovim povodom ponovo je došlo do podsećanja na razgovor ljubavnice i žene Miroslava Ilića.

Razgovor ljubavnice i žene Miroslava Ilića i danas se prepričava

Mirjana Antonović sada je ponovo pokrenula lavinu komentara i podsećanja na razne događaje iz prošlosti a jedan od njih je opisan i u knjizi „Ovo malo istine“ kada se Mirjana između ostalog, prisetila i prvog razgovora sa Gordanom Ilić, pevačevom ženom. Taj razgovor ljubavnice i žene Miroslava Ilića je detaljno opisan.

Razgovor ljubavnice i žene Miroslava Ilića

– U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku – piše u knjizi.

Pročitajte i: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

– „Mirjam Antonović ovde, izvolite“, rekla sam. „A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fu*o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!“, siktala je u slušalicu – napisala je Mirjana.

Pročitajte i: Viši sud odlučio: Evo da li su Miroslav Ilić i Devin otac i sin – Oglasila se ljubavnica i otkrila reakciju pevača

– Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom“, rekla sam mirnim tonom i pribrano. „Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!“.


Razgovor ljubavnice i žene Miroslava Ilića

– „Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!“. Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava – zaključila je bila Mirjana.

Još iz kategorije