Skandalozan snimak Katarine Grujić sa nastupa: Ljudi ogorčeni na pevačicu VIDEO

11.12.2023

20:00

By

Katarina Grujić u bolnici

Snimak Katarine Grujić sa nastupa šokirao javnost

Popularna pevačica Katarina Grujić je imala poslednjih meseci zdravstvenih problema. Pevačica je imala i ozbiljnu infekciju zbog koje joj je pozlilo, nakon čega je morala da otkaže svoje nastupe i napravi pauzu.

Snimak Katarine Grujić

Snimak Katarine Grujić sa nastupa izazvao lavinu komen

Supruga fudbalera Marka Gobeljića se vratila nastupima, ali pevačici je bolest uticala na glas, pa su je tako nedavno tviteraši razapeli na ovo društvenoj mreži zbog pevanja.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jednog od nastupa, na kom pevačica peva svoj hit „Paranoičan“. Snimak je izazvao lavinu reakcija, bilo je onih koju su osudili pevačicu, dok je bilo i onih koji su stali u njenu odbranu.

„Nije ni pre operacije bolje zvučala“, „Ima problem sa glasnim žicama, ne budite ološi, raspitajte se prvo“, „Nažalost, sj*bale su joj se glasne žice“, „Zašto zakazuje nastupe ako ima problem sa glasom? Vrlo neprofesionalno od nje“, „Brate, sestro, ako imaš problem sa glasom, sedi kod kuće, ionako imaš love. Pošteno je ne trpati pare na silu u džepove“, „Ja je znam iz takmičenja i zna da peva, ne znam šta je ovo“, „Ala joj je otišao glas, kakva šteta“, „Operisala je polipe na glasnim žicama, verovatno se opet nešto zakomplikovalo“, „Alarmantno“, samo su neki od komentara ispod ove bojave.


Pročitajte: Nećete verovati svojim očima- Katarina Grujić promenila frizuru, evo kako sada izgleda FOTO

Snimak Katarine Grujić

Još iz kategorije