Snežana Dakić za dlaku izbegla smrt, a onda uhvatila muža u prevari

07.01.2024

18:00

By

Snežana Dakić za dlaku izbegla smrt

Snežana Dakić za dlaku izbegla smrt

Snežana Dakić pre deset godina razvela se od supruga Vladimira Mikića koji je našao drugu ženu.

Snežana Dakić za dlaku izbegla smrt- iznela sve u javnost

Nakon saznanja da je prevarena i da ćerki Lauri koja je tada imala osam godina mora da objasni šta se dešava, susrela se sa velikim pritiskom i to baš u momentima kada joj je zdravlje bilo ugroženo. Voditeljki su saopštili da joj je zapušena jedna od četiri karodite koje ishranjuju mozak krvlju.

Pročitajte: Sanja Kužet u drugom stanju- Voditeljka napušta Zvezde Granda, poznat pol bebe

Snežana Dakić za dlaku izbegla smrt

– Snežani su rekli da tri mesec amora da sačeka i da pije terapiju koja je dobila da bi mogli da joj ugrade stend. Bojala se da ne dođe do šloga jer kada je istraživala shvatila je da su mnogi koji imaju problem kao ona doživeli šlog ili im se desilo ono najgore. I dok je imala agoniju oko zdravstvenog stanja, ubrzo je shvatila da njen muž ima ljubavnicu. Suočila se i sa tim i sa razvodom, a najbolnije joj je bilo kako da ćerki objasni sve- ispričao nam je izvor.

Snežana Dakić za dlaku izbegla smrt

– Nikada nisam lagala Lauru i bila sam potpuno iskrena prema njoj. Bitno mi je uvek bilo da budem fer roditelj i da ima poverenja, ona u mene, ja u nju. Znate kako, desilo se sve što je moralo. Ne vredi vraćati se u prošlost. Žao mi je što se desilo tako kako se desilo, ali ja kada sam dobila dete ono je meni postalo prioritet i to je možda bio razlog da muž potraži sreću i ljubav na drugom mestu- rekla je Snežana.


Još iz kategorije