Konačno se saznalo ko je snajka Dragane Mirković: Sada se zna i čime se bavi

22.05.2024

21:15

By

Snajka Dragane Mirković

ATA IMAGES

Dragana Mirković

Snajka Dragane Mirković nije poznata ličnost

Sin Dragane Mirković, Marko Bijelić, krije privatnost kao zmija noge. On se skoro nikada ne eksponira, pa ne čudi što se ne zna ko je njegova devojka. Međutim, sada se ipak saznalo ko je snajka Dragane Mirković.

Snajka Dragane Mirković ne voli da se eksponira

Nakon što je Draganin sin Marko napravio nalog na Instagramu, šira javnost mogla je videti kako on provodi vreme i koja su mu interesovanja, ali je i dalje ostao misteriozan po pitanju ljubavnog života, pa se sve do sada nije saznalo ko je snajka Dragane Mirković jer pevačica retko govori javno o porodici, pa tako i o ljubavima svoje dece.

Snajka Dragane Mirković

Marko Bijelić sa devojkomATA IMAGES

Ipak, Marko je uoči Draganinog koncerta prvi put otkrio da u njegovom životu postoji neko veoma važan, a sada je otkriveno i ko je to.

Markova devojka se zove Anastasija Dijanović, bavi se grafičkim dizajnom, a u junu puni 22 godine.

Na njenom Instagramu mogu se videti fotografija sa egzotičnih putovanja, ali Marka ne vidimo ni na jednoj od njih, budući da svoju ljubav kriju od javnosti.


Pročitajte i – Dragana Mirković se razvodi posle 24 godine braka – Toni već ima novu devojku, a evo kome je pripao dvorac

Podsetimo, Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Kako je pevačica priznala, njih dvoje već tri godine ne žive pod istim krovom i nisu u ljubavi. Dragana je ostala da živi u dvorcu sa decom koja su se u trenutku razvoda vratila iz svojih stanova kako bi bili podrška majci. Kako su mediji još preneli, Toni navodno ima duže vreme drugu vezu koja je i bila okidač za razvod.

Pročitajte i – Dragana Mirković više ne liči na sebe – Pevačica promenila imidž, fanovi se pitaju šta joj bi

Deca Dragane Mirković javno je podržavaju, a Marko je nedavno otkrio i na čijoj je strani kada je oca Tonija otpratio sa društvenih mreža, dok majci pruža i javnu podršku.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije