Cela Srbija tuguje za njim, Sloba Radanović nem od bola: Izgovorio je samo jedno

18.01.2024

12:01

By

Smrt Dejana Milojevića

Smrt Dejana Milojevića pogodila celu srpsku javnost

Srpski košarkaški stručnjak Dejan Milojević je preminuo u svojoj 46. godini nakon posledica srčanog udara. Cela Srbija tuguje pre svega za velikim čovekom, a onda i velikim košarkašem.

Smrt Dejana Milojevića rastužila Srbiju

Broje poznate ličnosti su se oglasile ovim povodom, a među njima i pevač Sloba Radanović koji je kao i svi ostao u šoku. On je na svojim društvenim mrežama objavio Milojevićevu sliku uz opis:

Smrt Dejana Milojevića

Marija Mladjen/ATAImages

-Ne mogu da verujem. Počivaj u miru legendo naša, napisao je Radanović.

Podsećanja radi, Dejan Milojević, srpski košarkaški trener preminuo je u 47. godini nakon što njegovo telo nije uspelo da se izbori sa posledicama srčanog udara.

Milojeviću je pozlilo u utorak tokom večere u jednom restoranu, odakle je brzo prevezen u najbližu bolnicu i potom hitno operisan, ali nažalost srce je prestalo da mu kuca.


Pročitajte: Velika želja će biti ispunjena- Evo gde se premeštaju posmrtni ostaci Siniše Mihajlovića FOTO

Smrt Dejana Milojevića

On je bio pomoćnik u stručnom štabu Stiva Kera, sa Voriorsima je osvojio NBA titulu 2022. godine, a ovaj tim se večeras i zvanično oglasio povodom njegove smrti.

– Apsolutno smo skrhani iznenadnom smrću Dejana Milojevića, ovo je šokantan i tragičan udarac za sve koji su povezani sa Voriorsima i neverovatno težak period za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali neverovatno zadovoljstvo da radimo sa njim. Tugujemo sa i za njegovom suprugom Natašom i njihovom decom Nikolom i Mašom- stoji u objavi Voriorsa.

– Uz to što je bio sjajan košarkaški trener, Dejan je bio jedno od najpozitivnijih i najboljih ljudskih bića koje sam ikada poznavao, neko ko je donosio radost i svetlost svakom danu svojom strašću i energijom- poručio je Stiv Ker.

Smrt Dejana Milojevića rastužila je celokupnu srpsku javnost, a detalji o njegovoj sahrani će biti naknadno objavljeni.

Još iz kategorije