Teški dani u domu glumice Ljiljane Stjepanović: Zašto baš moj sin? FOTO

05.05.2023

20:00

By

Deca Ljiljane Stjepanović

Sinovi Ljiljane Stjepanović se ne pojavljuju često u medijima

Čuvena glumica Ljiljana Stjepanović ne pojavljuje se često u javnosti, a još manje priča o svom privatnom životu.

Sinovi Ljiljane Stjepanović su njena najveća podrška

Ona je ponosna majka dvojice sinova, Igora i Vlastimira koji predtavljaju najveću životnu pobedu glumice.  Oni su plodgimnazijske ljubavi Bojana Repića i glumice, kojoj je odluka o razvodu prekinula porodičnu idilu, ali je ona i nakon razlaza svoje sinove vaspitavala u pravom smeru.

Iako su danas izašlli u ostvarene ljude, glumica ne krije da su joj u mladosti zadavali normalne roditeljske glavobolje.

Pročitajte: Više ne krije- Srce Viktora Savića osvojila je glumica koju svi dobro znate, slika govori više od reči FOTO

Sinovi Ljiljane Stjepanović

Njen stariji sin Vlastimir Perić studirao je u Americi a kada se svetom proširila vest da sledi bombardovanje Srbije spakovao se i vratio u domovinu, što glumici nikako nije bilo drago. Ali to nije sve. Po povratku on je poželeo da se pridruži vojsci kao obrovoljac. Na svu sreću odbili su ga ivratili kući jer nije imao obuku, o čemu je glumica pričala, a prenosi Story.


Takođe, još jednu glavobolju zadao joj je mlađi sin Igor pre šest godina. On se, navodno, okliznuo na zebru na pešačkom prelazu i udario glavom o banderu, zbog čega je po hitnom postupku prevežen u Urgentni centar. Glumica je pre nekoliko godina u medijima javno pričala o tome.

Pročitajte: Ovo je malo ko znao-  Ova poznata glumica je rođena sestra Ivice Dačića FOTO

Sinovi Ljiljane Stjepanović

– Pustili su ga iz bolnice, sutra mora da ide ponovo na skener. Naprsla mu je lobanja. On je pao na pešačkom prelazu. Prelazio je ulicu, okliznuo se i pao. Na zebru se okliznuo i udario glavom u banderu. Mora ponovo na snimanje glave – rekla je tada potrešena glumica tada medijima.

Ipak na svu sreću, sve je prošlo bez većih posledica pa glumica sada uživa sa svojim sinovima u porodičnom domu.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije