Emina Jahović ne može da veruje šta joj se dešava: Stariji sin naterao majci suze na oči

10.06.2024

20:25

By

Sin Emine Jahović

ATA IMAGES

Emina Jahović

Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal imaju dva sina – starijeg Jamana i mlađeg Javuza. Oni su do pre samo nekoliko godina bili klinci, a sada je stariji Jaman rešio da počne da gradi karijeru. Naime, sin Emine Jahović odlučio je da postane muzičar.

Sin Emine Jahović ima talenta za muziku na majku koja je godinama popularna

Kako prenose mediji, stariji sin Emine Jahović rešio je da krene istim stopama kao njegovi roditelji, pa je počeo da se bavi muzikom. Verovali ili ne, Jaman je postao reper i već je snimio jednu pesmu zbog čega je poznata pevačica i te kako ponosna, a čak je pustila i suzu radosnicu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by eminuyrun (@eminmus1c)

Podsećanja radi, bivši suprug Emine Jahović Mustafa Sandal sudi se sa pevačicom jer joj on ne plaća redovno alimentacije, ali kako je sada stariji sin Emine Jahović počeo da se bavi muzikom, moguće je da će i on uskoro imati svoje prihode, što bi i te kako obradovalo poznatu pevačicu, a ona se tim povodom već pohvalila, pa je na Instagramu objavila i fotografiju i video svog naslednika Jamana.

Pročitajte i – Vreme da i javnost sazna – Evo šta Emina Jahović zaista misli o svom bivšem mužu 

– Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao di-džej, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitinije mi je da sam dobra majka – izjavila je pevačica kada su je pitali kakav je stariji sin Emine Jahović, pa objasnila da li kontroliše sinovima društvene mreže:


Sin Emine Jahović snimio je svoju prvu pesmu

– Ja bih volela da ja to mogu. I tu sad da kontrolišem decu ne mogu. Jaman ima 15 godina, ne mogu da mu slomim telefon, on ima svoju privatnost. Ja ne mogu da hakujem njegovu šifru i da mu gledam, jer on sada ima neke devojčice i ja to ne želim da čitam. To su njegove privatne stvari. Jedino što mogu to je da pričam sa svojom decom i to radim svaki dan – zaključila je ona kada je javno govorila na temu sin Emine Jahović.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije