Nakon haosa sa starateljstvom ponovo srećna: Severina javno poljubila muškarca FOTO

24.02.2024

13:30

By

Severina javno poljubila muškarca

Ata images

Severina javno poljubila muškarca

Pevačica Severina je nedavno došla u centar medijske pažnje nakon što joj je oduzeto pa vraćeno starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Ipak ona je sada uslikana u jednom nesvakidašnjem izdranju.

Severina javno poljubila muškarca pa sve šokirala

Naime, grupa „Let 3“ je Severinu angažovala da bude njihova „babaroga“ na muzičkom takmičenju za predstavnika pesme Evrovizije „Dora“.

Severina javno poljubila muškarca

Posle nastupa, Severina je usnimljena kako ljubi muškarca kostimiranog u pile u bekstejdžu. Ovaj muškarac je takođe bio učesnik koreografije „Let 3“.  Ako je verovati društvenim mrežama, favoriti za pobednika je „Baby Lasagna“ i ‘Rim Tim Tagi Dim’, a sledi ga „Let 3“ s pesmom ‘Baba Roga’.

Podsećanja radi, mali Aleksandar je vraćen Severini, a pevačica se tim povodom nedavno oglasila.


Pročitajte: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

– Nisam očekivala da će Županijski sud u Splitu tako brzo doneti novu odluku, jer je do sada u mom slučaju, odnosno mom detetu, sve išlo sporo, puno nepravde i korupcije, kaže Severina.

Pročitajte: Okrenula joj leđa- Evo zašto Severina nikada nije htela duet sa Cecom FOTO

– Splitski sud je ponovo doneo presudu kao 2021. godine, pola – pola, dobro da su se vratili na to, sve je bolje nego dva puta nedeljno po četiri sata, ali neću stati na tome – ići ću do kraja.

Severina javno poljubila muškarca

– Tražiću samostalno starateljstvo i sigurno ću nastaviti da se borim za sve žene, odnosno njihovu decu, sa kojima se sistem igra, žrtve sistema i institucija, ‘moćne i nemoćne žene’ – dodala je pevačica.

Još iz kategorije