Svi se pitaju kad pre, najlepše vesti u Luninom domu: Blagoslovena sam

27.12.2023

11:00

By

Lunina objava sa ćerkom

Lunina objava sa ćerkom raznežila sve pratioce na društvenim mrežama

Bivša učesnica rijalitija Luna Đogani živi pravu idilu sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem. Njih dvoje imaju dve ćerke Miju i Lanu koje su upotpunile njihovu sreću.

Lunina objava sa ćerkom izazvala lavinu komentara

Ona često na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke gde se vidi kako uživaju sa svojim devojčicama, a tako je bilo i ovog puta. Naime,  Luna i starija ćerka Mia su šetale srpskom prestonicom, pa su bile očarane dekoracijom u Beogradu na vodi, te su poželele da se tu fotografišu.

Lunina objava sa ćerkom

Mala Mia nosila je Luninu torbu, a sve vreme su se grlile.

– Pitam se da li dajem sve od sebe, ti si sve i ja sam blagoslovena… Želim ti, moja ljubavi, da budeš jaka – stoji u opisu Lunine objave na engleskom jeziku. Inače, Luna i Marko su u srećnom braku o kome otvoreno pričaju.

– Bračna terapija je važna. Uvek je dobro da žena i muž mogu da porazgovaraju sa stručnom osobom. Smatram da ne moraš da imaš problem u braku da bi išao na bračnu terapiju, kao i što ne moraš biti lud da bi išao kod psihijatra – istakla je Đoganijeva tada.


Pročitajte: O ovome su maštali godinama- Marko i Luna otvaraju firmu, evo šta će proizvoditi (foto)

Lunina objava sa ćerkom

Antonio Ahel/ATAImages

– Evo, ja idem kod psihijatra, zato što smatram da mogu da budem još bolja, da mogu da poradim na svom psihičkom zdravlju, i da moja deca imaju pored sebe zdravu, što više nasmejanu i vedru majku. Ja ne kažem da nisam, ali znam da mogu da budem još bolja – dodala je bila u „Magazinu In“.

Još iz kategorije