Otkriveno nakon mnogo godina: Ova poznata pevačica je sestra Seke Aleksić

29.12.2023

19:00

By

Dijeta Seke Aleksić

Ata images

Seka Aleksić

Sestra Seke Aleksić je prava lepotica

Pevačica Seka Aleksić je jedna od najomiljenijih estradnih umestnica. Iako se ne libi da priča o svom privatnom životu, malo ko zna da je njena sestra, takođe pevačica.

Sestra Seke Aleksić se takođe bavi pevanjem

Naime, pevačicina starija sestra se zove Ajsela Malkić i živi u Bosni. Ona se poput njene sestre bavi muzikom, te nastupa već godinama unazad. Čest je gost tamošnjih lokalnih TV stanica, a rođena je u Tuzli.

Sestra Seke Aleksić

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Ajsela je prava lepotica, a mnogi komentarišu da neodoljivo liči sa sestrom.

Seka Aleksić već dugi niz godina je u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, a jednom prilikom njena kućna pomoćnica otkrila je šta se zaista dešava iza zatvorenih vrata u domu pevačice.

– Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima – ispričala je bivša zaposlena u njihovoj vili u Staroj Pazovi.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by AYSELA /// OFFICIAL (@aysela_malkic)

– Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak.

Pročitajte: Sve se raspalo, Seka Aleksić prekinula ćutnju- Uhvatila sam ga u prevari

Sestra Seke Aleksić

Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila – završava prepuna pozitivnih utisaka bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić, prenosi „Stori“.

Još iz kategorije