Seki Aleksić nepoznati muškarac poslao ponudu: Objavljena cela prepiska

25.02.2024

17:02

By

Brak Seke Aleksić

Seka

Seki Aleksić muškarac poslao ponudu

Pevačici Seki Aleksić muškarac poslao ponudu da joj bude rob koju je objavila na društvenoj mreži X, nekadašnji Tviter.

Seki Aleksić muškarac poslao ponudu da joj bude rob

Kako je pevačica Seka Aleksić napisala nepoznati mušakarac je napisao da li može nešto da je pita a ona je na to rekla: „Izvolite“.

„U Beogradu sam. Da li bi mi dozvolila da budem vaš lični sluga bez limita. Imam i slike. Diskretan sam 101%. 30 godina imam“, napisao je ovaj muškarac, a kada ga je pevačica pitala: „Sluga? Je l’ idete u prodavnicu? Na pijacu?“, on joj je poručio: „Rob, sluga, sve što poželite, naravno.“

Seka Aleksić od mušakrca dobila ponudu

Seka Aleksić prepiskaprintscreeen X

– I posle mi kažite da nema plemenitih ljudi – našalila se Seka uz ovu prepisku, da bi, na pitanje jednog pratioca da li ovaj muškarac može i da „olupa pločice u kupatilu“ odgovorila: „Mislim da on neće to“.

Poznato je da je Seka Aleksić inače veoma aktivna na pomenutoj društvenoj mreži i da je mnogo puta čak i pomogla ljudima kada su se našli u nezavidnim situacijama, a dosta puta je i upravo ovim putem prokenula i razne akcije.


Pročitajte i: Haos u domu Šerifovićke zbog krštenja sina, umešala se Verica: Šta se on pita

Ipak, koliko god ona pomagala o njoj je upravo na istoj mreži počelo da kruži priča kako je prevario muž koji ima dete sa dadiljom te se Seka tim povodom oglasila za Blic:

Pročitajte i: Napravili opšti haos: Seka i Veljko renoviraju ovaj raj vredan 500.000 evra FOTO

– Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče – rekla je Seka tada.

Inače, Seka kao što je poznato uživa u skladnom braku sa Veljkom sa kojim ima dva sina sa kojima ponosni roditelji provode svaki slobodan trenutak.

Još iz kategorije