Dragana otkrila kako je došlo do saradnje sa Cobijem: Za sve su zaslužni oni…

14.12.2023

14:00

By

Saradnja Dragane i Cobija

Saradnja Dragane i Cobija izazvala lavinu komentara

Pesma „Kriva“ koju je posle duge pauze snimila sa Cobijem, učinila je Draganu Mirković glavnom temom u muzičkim krugovima. Komentari pljušte na sve strane, a jedno je svima zajedničko: iznenađenje ovom nesvakidašnjom saradnjom.

I dok publika uživa u pesmi koja je po opštem mišljenju pomerila granice, Dragana je otkrila kako je došlo do saradnje koje je iznedrila ovaj hit.

–        Najzaslužniji za sve su Marko i Manuela. Oni često izlaze sa društvom i upućeni su u modernu muziku. Ja sam ranije slušala Cobija i izuzetno mi se sviđalo sve što radi, ali oni su bili prvi koji su postavili pitanje: A zašto ga ti ne pozoveš da uradite nešto zajedno. Iskreno, pre toga mi ni na pamet ne bi palo da je tako nešto moguće. Kada smo se sreli prvi put, Marko je čak bio sa mnom i posle nekoliko minuta bilo je kao da se poznajemo godinama. Sve dalje teklo je savršeno, i konačan rezultat je pred publikom – ispričala je Dragana.

Saradnja Dragane i Cobija

Regionalna muzička zvezda premijerno će uživo izvesti pesmu“Kriva“ na koncertima zakazanim za 29. i 30. decembar za koje vlada ogromno interesovanje. Karte za ove spektakle mogu se kupiti preko platforme efinity, a za sve zainteresovane otvoren je i kol centar na broju +381 66 8888 383.

Pogledajte spot za pesmu „Kriva“:


https://www.youtube.com/watch?v=xduWDbzJLqM

Još iz kategorije