Bio obožavalac Sanje Marinković pa se zamonašio: Voditeljka saznala šok tajnu u manastiru

12.02.2024

11:02

By

Sanja Marinković u manastiru

Sanja Marinković u manastiru saznala dugo čuvanu tajnu

Voditeljka Sanja Marinković posetila je manastir Tumane.  Naime, ona je podelila snimak i nekoliko slika, na kojima je bio Iguman Dimitrije i monasi.

Sanja Marinković u manastiru saznala dugo čuvanu tajnu, iguman joj sve priznao

Posebnu pažnju privuklo je njen razgovor sa monahom, koji joj je rekao da je voleo subotom popodne da gleda njenu emisiju, što je Sanja želela da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Sanja Marinković u manastiru

– Ja sam zahvalan gospodu što ste vi došli i što sam imao priliku da Vas upoznam. Kratko bih rekao da bih želeo da ovo bude početak jednog prijateljstva. Da li mogu da Vas zagrlim? – govorio je monah na snimku, a voditeljka Sanja Marinković nije mogla da skine osmeh sa svog lica.

– Može naravno – rekla je Sanja na snimku koji je podelila.

Sanja Marinković u manastiru


U nastavku ovog teksta možete pogledati fotografije koje je Sanja podelila putem svom storija na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Sanja važi za jednu od najlepših voditeljki na javnoj sceni, a ona ne krije da vodi računa o svom izgledu i zdravlju, pa je tako otkrila i tajnu svog izgleda.

– Do vitke linije dolazim redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela, pa se tako negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga.

Pročitajte: Telo za kojim žude i mnogo mlađe- Sanja Marinković otkriva recept zbog kog kilogrami sami spadaju VIDEO

– Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila. Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću – ispričala je Sanja, pa je dodala:

Sanja Marinković u manastiru

– Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate – rekla je Sanja jednom prilikom za „Hello“.

Još iz kategorije