Svi se pitaju zbog čega to krije: Poznati pevač je rođeni brat Žike Jakšića, evo u kakvom su odnosu

13.12.2023

13:00

By

Devojka Žike Jakšića

Ata images

Žika Jakšić

Rođeni brat Žike Jakšića je poznati srpski muzičar

Voditelj emisije “ Nikad nije kasno“  Žika Jakšić ne voli mnogo u javnosti da priča o svom privatnom životu. On nikada ne spominje svog brata koji je bio poznati roker devedesetih godina.

Rođeni brat Žike Jakšića

Rođeni brat Žike Jakšića se krije od očiju javnosti

Jakšić iza sebe ima dva braka i dva sina, mlađeg Dušana sa Dajanom Paunović i starijeg Andriju sa prvom suprugom koja nije poznata javnosti. Inače, stariji Žikin sin je enolog, pa je biznis sa vinima razvio i sa ocem u Srbiji. Andrija je i te kako uspešan u poslu sa vinom, ali ne voli da se eksponira.

Pored sinova, Žika ima i rođenog brata, međutim, skoro da ga nikada ne pominje.

Vladimir Jakšić Musa je deo rokenrol grupe „Revolveri”, koja je bila vrlo popularna devedesetih godina. Njihovi najveći hitovi su: „Nema povlačenja, nema predaje” i „Brod na okeanu”.

Pročitajte: Godinama skrivana tajna- Žika Jakšić kriv za raskid Rade i Milana, strašnu stvar im je uradio FOTO

Rođeni brat Žike Jakšića


Takođe, Žikin brat je i reditelj, a bavi se dokumentarnim filmovima.

– Film sam snimio iz čiste ljubavi prema figurinama pronađenim u mom rodnom gradu Aleksandrovcu, u selu Vitkovo. Naime, vinčanska kultura je nešto šta treba da prezentujemo svetu. To je fascinantna prva organizovana civilizacija u Evropi. Njihova dostignuća i danas iznenađuju nauku i menjaju pisanu istoriju. Važno je da je film na engleskom jeziku i da u filmu imamo Benjamina Eliota, istoričara iz Brajtona, koji na putu od Velike Britanije do Srbije priča sa iskusnim arheolozima u svojoj potrazi za istinitom Vinčom- rekao je ranije Jakšić.

Nedavno je Žika Jakšić došao u središte medijske pažnje zbog njegove ranije veze sa Anom Nikolić.

Još iz kategorije