Roditelji su bili protiv: Pevačica je ljubila tri decenije starijeg, a sada uživa u braku sa drugom iz detinjstva

23.02.2024

10:30

By

Bivši partner Ilde Šaulić

Bojan Vuković

Ilda Šaulić

Bivši partner Ilde Šaulić je bio tri decenije stariji

Pevačica Ilda Šaulić već dugi niz godina je u braku sa Bojanom Vučkovićem, a pre njega volela je muškarca koji je bio tri decenije starii od nje. Kako je i sama jednom prilikom priznala, bivši partner Ilde Šaulić nije bio prihvaćen od njenih najbližih.

Bivši partner Ilde Šaulić nije bio prihvaćen od strane njene porodice

Ilda Šaulić je otvoreno gvoorila o svojim vezama, kao i o sadašnjem suprugu sa kojim uživa u skladnom braku. Ipak, iako kako je sama izjavila, njoj nije smetala razlika u godinama sa bivšim partnerom, njenoj porodici jeste.

Kako je pevačica ispričala jednom prilikom, ona je u ranim dvadesetim godinama uplovila u vezu sa poslovnim čovekom koji je od nje stariji čak tri decenije. Ilda je sa njim provela čak 15 godina.

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

Pročitajte i: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

Bivši partner Ilde Šaulić je kako je istakla došao iznenada, upoznala ga je preko zajedničkih prijatelja.

– Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu – rekla je Ilda ranije.


Svi su milisli da će ta ljubav biti krunisana brakom ali ipak je došlo do razlaza. Ilda je kasnije priznala i da njena porodica nije baš prihvatila tu njenu vezu, pogotovo u početku.

Bivši partner Ilde Šaulić

Idla ŠaulićAta images

– Oni jesu u početku bili naravno protivni, ali kako je vreme prolazilo… Njima je smetala razlika u godinama, iskreno, koja je bila drastična u tom trenutku pogotovo i to je bio razlog zbog čega su oni svi mislili da to nešto nije za mene. Ali, kako je vreme prolazilo, godine i život, ja kako sam funkiconisala u svemu tome zaista nisu imali razloga ni da brinu ni da kažu da mi je nešto bilo uskraćeno od svega onoga što bi oni kao roditelji meni želeli, što bih ja danas sutra rekla svojoj ćerki – istakla je Ilda jednom prilikom.

Danas je pevačica u skladnom braku sa Bojanom Vučkovićem koji je zapravo njen drug iz detinjstva.

Pročitajte i: Ovo će je pratiti celog života: Evo šta Ilda Šaulić sebi nikada neće oprostiti FOTO

Sreli su se jednom prilikom mnogo godina kasnije i tada su ponovo uspostavili kontakt, a onda je on insistirao na viđanjima.

– Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela (Ildina sestra, prim. aut.), Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je ona jednom prilikom.

Bivši partner Ilde Šaulić

Ilda Šaulić sa mužemAta images

– On je zaista bio uporan, on je imao inicijativu i on je zvao i on je želeo da se viđamo i on je bio taj koji je insistirao na mnogim stvarima, ja bih se verovatno u nekom trenutku povukla u stvari ne u nekom već u samom početku – istakla je takođe Ilda u jednom od intervjua.

Još iz kategorije