Razlaz Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je bio jedino rešenje: Svako je krenuo svojim putem

28.11.2023

13:30

By

Blam Jelene Tomašević sa svadbe

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Razlaz Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića se desio pre 10 godina

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su već godinama jedan od nasjladnijih parova na našoj sceni. Njih dvoje kao krunu ljubavi imaju ćerku Ninu, ali malo ko se seća njihovog raskida.

Naime, ona je otkrila da su svojevremeno imali momente u kojima su prekidali svoju ljubav. Baš nakon njihovog raskida ona je odbila da snimi pesmu „Da mi je da mi se vrati“, kako ne bi ispala jadnica.

Razlaz Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

– Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: „Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“. Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: „Da mi je da mi se vratiš“ – ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević i dodala:

Pročitajte: Majčina kopija- Jelena Tomašević konačno pokazala svoju naslednicu, upoznajte Ninu FOTO

Razlaz Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

– Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: „Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?“ – ispričala je pevačica nedavno za domaće medije.


Razlaz Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića desio se iznenada

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova,  te2009. godine su ipak odlučili da nakon godinu dana veze rešili da na ljubav stave tačku. Međutim, ubrzo su shvatili da su pogrešili.

Razlaz Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

– Kad smo ponovo otpočeli vezu, posle kratkog predaha, nekako je sve išlo svojim tokom. Jednostavno, to se tako dešava, razumeju me parovi. Može da dođe do razdvajanja i mimoilaženja, ali kada su prave stvari u pitanju čovek ne može da pobegne od onoga što mu sleduje. I mi smo imali sreće da kad smo poželeli porodicu, odmah smo to i dobili. To ne može da se planira – objasnila je pevačica.

Još iz kategorije