Rat majki: Marija Kulić kune Darjana, njegova majka hoće unuče

03.03.2024

19:03

By

Marija Kulić besna na Miljanu

Marija Kulić kune Darjana, njegova majka hoće unuče

Miljana Kulić brzo je pokleknula kada je Darjan Radumirović u pitanju, pa su već imali seksulane odnose, zbog čega je njena majka Marija van sebe. Međutim, Darjanova majka Bahrija kaže da podržava njihovu vezu i da bi volela da joj Miljana podari i unuče.

Marija Kulić kune Darjana, njegova majka hoće unuče ovo su detalji

– Da vam kažem, sve su bolje od Sneže, ne znam što Marija pljuje i šta joj smeta. Moj sin nije Zola, imate dokaz tamo kako se ophodi prema Miljani, štiti je, ulazi u sukobe zbog nje. Ne mogu da kažem da se vole, ali to može da bude super priča.

Marija Kulić kune Darjana

– Što da im kvarimo, neka se vole, ne rade ništa strašno. Pa, da Miljana ostane trudna što da ne, da budem baba, čuvala bih i negovala. Neka se rađaju deca, navijam za to- rekla je Darjanova majka.

Sa druge strane, kako saznajemo, Marija je van sebe zbog Miljanine nove veze.

– Marija je ubeđena da Miljana radi sve namerno kako bi se osvetila Zoli. Ne veruje da se njoj Darjan sviđa, a još manje veruje njemu. Misli da je on poput Zole, možda i gori i da hoće da je iskoristi.


Pročitajte: Miljana Kulić hitno završila u Urgentnom- Napustila rijaliti, otkriveno šta se desilo

– Boji se da je na dete ne nahvata, to je najviše brine. Siniši je pozlilo kad je čuo da je imala seks sa Darjanom. Marija će ad poludi, baš je očajna i moli Boga da Miljana ne ostane u drugom stanju do kraja rijalitija- kaže nam izvor blizak Kulićima i dodaje:

Marija Kulić kune Darjana

– Snežu je iskoristio da uđe u rijaliti, a sada perfidno koristi Miljanu, on će da izvuče i novac od nje i da postane prepoznatljiv, pa kako je Zola uspeo da postane ime, tako će i ovaj. Marija se baš stresira- završava naš izvor.

Još iz kategorije